«Δεν βρίσκουν κάτι άλλο να πούνε και...» - Η αιχμηρή απάντηση Τσιμτσιλή & Μεσσαροπούλου στην Χριστοπούλου

Αναφορικά εμε το διαζύγιο Ζουγανέλη – Δημητρίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν βρίσκουν κάτι άλλο να πούνε και...» - Η αιχμηρή απάντηση Τσιμτσιλή & Μεσσαροπούλου στην Χριστοπούλου

Το διαζύγιο Ελεωνόρας Ζουγανέλη - Σπύρου Δημητρίου έχει σχολιαστεί εκτενώς και ποικιλοτρόπως και μάλιστα χθες 23/2 η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε πως ο ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Μπορεί να μην αποκάλυψε ποιος από τους δυο είναι, ωστόσο, έκανε γνωστό πως το πρόσωπο που αποφάσισε να αναζητήσει ξανά τον έρωτα, τελικά τον βρήκε σε άτομο από την τηλεόραση και μάλιστα παρουσιαστή/ρια. Μπορεί επίσης, να της ξέφυγε πως πρόκειται για παρουσιαστή - άρα η Ελεονώρα Ζουγανέλη προχώρησε στη ζωή της - ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να το διορθώσει, καθώς πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

Η εν λόγω αποκάλυψε, όμως, σχολιάστηκε έπειτα στην εκπομπή Πρωινό Μας με την Έλενα Χριστοπούλου να ενοχλείται αρκετά και να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα -δείτε εδώ όσα είπε.

Η απάντηση Τσιμτσιλή - Μεσαροπούλου στην Χριστοπούλου

Με αφορμή τα λεγόμενα της, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Τίνα Μεσσαροπούλου θέλησαν να απαντήσουν στην Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την σημερινή 23/2 τους εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα και τονίζοντας πως ποτέ δεν έκαναν αναφορά για τρίτο πρόσωπο.

«Η εκπομπή η δική μας και η Τίνα που είχε ένα ρεπορτάζ δεν υπονόησε ποτέ ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στον γάμο. Ίσα ίσα ειπώθηκε ότι η Ελεωνόρα και ο Σπύρος χώρισαν τους δρόμους τους μετά από πολλές προσπάθειες ανασύνδεσης, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και υπονοήθηκε μετά από την Τίνα που ήξερε κάποιες πληροφορίες ότι ένας από τους δύο έχει φτιάξει ξανά την ζωή του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σε κατηγόρησαν και για λαϊκισμό. Το είπε με μια ένταση που λέω δεν μπορεί έχει κάτι με την Τίνα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν είμαι είδηση, είδηση είναι το ρεπορτάζ, λαϊκισμό δεν κάνω, αλλά το Happy Day με τα νούμερα που κάνει φαίνεται να έχει την λαϊκή αποδοχή. Το λαϊκό έχει να κάνει με την αποδοχή. Εγώ μεταφέρω τις ειδήσεις, προφανώς δεν βρίσκουν κάτι άλλο να πούνε», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.