«Δεν μπορείς να πεις ότι ένας από τους δύο έχει γκόμενο ή γκόμενα» - Έξαλλη η Χριστοπούλου για το διαζύγιο Ζουγανέλη και Δημητρίου

Τα "καρφιά" της στην Τίνα Μεσσαροπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορείς να πεις ότι ένας από τους δύο έχει γκόμενο ή γκόμενα» - Έξαλλη η Χριστοπούλου για το διαζύγιο Ζουγανέλη και Δημητρίου

Τις τελευταίες εξελίξεις με το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, μετέφεραν μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας. Πάνελ και παρουσιάστρια σχολίασαν μεταξύ άλλων, την είδηση πως ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στην ζωή του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Μπορεί να μην αποκάλυψε ποιος από τους δυο είναι, ωστόσο, έκανε γνωστό πως το πρόσωπο που αποφάσισε να αναζητήσει ξανά τον έρωτα, τελικά τον βρήκε σε άτομο από την τηλεόραση και μάλιστα παρουσιαστή/ρια. Μπορεί επίσης, να της ξέφυγε πως πρόκειται για παρουσιαστή - άρα η Ελεονώρα Ζουγανέλη προχώρησε στη ζωή της - ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να το διορθώσει, καθώς πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ...» - Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Το ξέσπασμα της Χριστοπούλου για τα προσωπική Ζουγανέλη - Δημητρίου

Λίγου αφότου πρόβαλλαν την παραπάνω είδηση σχετικά το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Έλενα Χριστοπούλου εξερράγη. Όπως δήλωσε, είναι "λαϊκό" να λες πως έχει βρει ο ένας από τους δυο νέο σύντροφο, την ώρα που η είδηση πως χώρισαν έγινε γνωστή μόλις χθες.

«Η τοποθέτηση αυτή σίγουρα αδικεί έναν εκ των δύο. Δεν τοποθετείσαι έτσι άμεσα, τόσο γρήγορα. Δηλαδή, χωρίζουν δύο άνθρωποι, συζητάμε ότι χωρίζουν με πάρα πολύ ωραία συναισθήματα και το έχουμε πει πολλάκις από εδώ. Δεν μπορείς την επόμενη μέρα να τρέχεις να πεις ότι ένας από τους δύο έχει γκόμενο ή γκόμενα. Σόρρυ, είναι λίγο λαϊκό», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να της απαντάει: «Δεν ειπώθηκε με κακή πρόθεση, πάντως. Αυτό το λαϊκό, τώρα… Ουσιαστικά, αν δεν ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις».