Διαζύγιο Ζουγανέλη - Δημητρίου: Χώρισαν τον Οκτώβρη και πλέον βρήκε ξανά τον έρωτα...

Προχώρησαν τη ζωή τους μετά το οριστικό τέλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μπορεί οι φήμες περί χωρισμού να κυκλοφορούσαν εδώ και πολλούς μήνες και πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι, αφού ο δικηγόρος είχε γιορτάσει ολομόναχος τα γενέθλιά του ενώ εκείνη είχε πάει διακοπές με την φίλη της, ωστόσο η είδηση πως πήραν διαζύγιο έγινε γνωστή χθες Τετάρτη 22/2. Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου πήραν την απόφαση να χωρίσουν τις ζωές τους, που ένωσαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δυο χρόνια.

Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες, παρουσία των οικογενειών τους και καλών φίλων, με την τραγουδίστρια να είναι εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της (δείτε φωτογραφίες).

Τα προβλήματα ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν, με το ζευγάρι να αποφασίζει να πάρει διαζύγιο. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα είναι συναινετικό.

Μεταξύ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου δεν υπάρχει κανένα θέμα και ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ για αυτό και το διαζύγιο τους είναι βελούδινο.

Την είδηση μάλιστα του διαζυγίου, επιβεβαίωσε και ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης, μέσα από την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, μέσα από δηλώσεις που έκανε.

Προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή Δημητρίου - Ζουγανέλη

Λίγους μήνες μάλιστα μετά την απόφαση του διαζυγίου τους, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο ένας από τους δυο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ...» - Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μπορεί να μην αποκάλυψε ποιος από τους δυο είναι, ωστόσο, έκανε γνωστό πως το πρόσωπο που αποφάσισε να αναζητήσει ξανά τον έρωτα, τελικά τον βρήκε σε άτομο από την τηλεόραση και μάλιστα παρουσιαστή/ρια. Μπορεί επίσης, να της ξέφυγε πως πρόκειται για παρουσιαστή - άρα η Ελεονώρα Ζουγανέλη προχώρησε στη ζωή της - ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να το διορθώσει, καθώς πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα.