Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ - "Καταγγέλλουν" τους Δεκατιανούς για σεξιστική αντιμετώπιση σε γυναίκα πολιτικό

Το επίμαχο βίντεο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ -

Το μεσημέρι της Κυριακής (26/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Δεκατιανοί» που πριν από λίγο καιρό είχαν αντικαταστήσει το "Πρωινό μας" (δείτε εδώ τον λόγο) προέκυψε ένα περιστατικό έχοντας ως αποτέλεσμα αυτό να δημιουργηθεί ένα σεξιστικό σχόλιο.

Πιο συγκεκριμένα, αρκετά επικριτικά και άσχημα σχόλια δέχτηκε η εκπομπή του ΣΚΑΙ για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την πολιτικό, Βάσια Αναστασίου, την οποία φιλοξένησαν μέσω skype στην εκπομπή τους και έκαναν "πλάκα" ειρωνεύτηκαν με χιουμοριστικό τρόπο την καλεσμένη τους.

Τα σεξιστικά σχόλια των "Δεκατιανών" για την πολιτικό του ΠΑΣΟΚ

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσφατες δηλώσεις της ότι χώρισε εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ (δείτε εδώ τον λόγο), οι Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης αποφάσισαν να γνωριστούν με την υποψήφια βουλευτή του κόμματος, όχι για να μάθουν τις απόψεις σχετικά με αυτά που είχε να πει πάνω στην πολιτική, αλλά για να σχολιάσουν την ομορφιά της και τον χωρισμό της.

Ενόσω λοιπόν η Βάσια Αναστασίου μιλούσε για το ΠΑΣΟΚ, το πώς τα τελευταία χρόνια έβαλε πλάτη στις δύσκολες συνθήκες που πέρασε η χώρα κλπ, το super κάτω από την εικόνα της επέμενα να γράφει «χώρισε για το ΠΑΣΟΚ». Οι δυο παρουσιαστές αρκέστηκαν στο να την κοιτάζουν χωρίς να κάνουν πολιτική συζήτηση μαζί της, με τον έναν εκ των δύο, τον Γιώργο Γρηγοριάδη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μας βάζετε στα βαθιά κατευθείαν».

Ο Γιάννης Πιτταράς, βλέποντας την πολιτικό να επιμένει για μια πιο ουσιαστική κουβέντα, θέλησε να κλείσει τη σύνδεση με άκομψο και σεξιστικό, όπως τον χαρακτήρισε το Twitter, τρόπο, λέγοντάς της: «Το θέμα είναι να άξιζε τον κόπο ο χωρισμός σας και να βρείτε έναν νέο σύντροφο», με τον συμπαρουσιαστή του να προσθέτει: «Νέα είστε, όμορφη είστε, δεν σας φοβάμαι», για να καταλήξει ο πρώτος, «βρείτε έναν ΠΑΣΟΚτζή να ανατείλει ο ήλιος».

Και οι χρήστες του twitter δεν μπορούσαν να αφήσουν έτσι αυτή την σεξιστική επίθεση.

«Σεξισμός #SKAI_xeftiles Έβγαλαν υποψήφια του ΠΑΣΟΚ @VassiaAnast, όσο αυτή έλεγε για το Δημητριάδη, #OiDekataianoi είχαν λεζάντα "χώρισε για το ΠΑΣΟΚ" κι έλεγαν "όμορφη είστε" Τον Κικίλια όμως δεν τον ρώτησαν για την Μπαλατσινού ούτε τον Αδωνι για την Μανωλίδου γιατί είναι άντρες», είπε ένας χρήστης.