Ναταλία Τσαλίκη: «Είναι επιλογή μου και μόνο να...» - Η απάντηση της ηθοποιού για τον προεδρικό Διάταγμα

«Δεν δίνω συμβουλές»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ναταλία Τσαλίκη: «Είναι επιλογή μου και μόνο να...» - Η απάντηση της ηθοποιού για τον προεδρικό Διάταγμα

Το πρωί της Δευτέρας (27/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα προσβήληθε με ερώτηση δημοσιογράφου (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στον τηλεοπτικό φακότου MEGA και δεν δίστασε να κάνει λόγο για την οικογένεια της, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Η Ναταλία Τσαλίκη, αναφέρθηκε στην εκπομπή που έχει ο Γιάννης Μπέζος, στο κανάλι του OPEN και στην κατάσταση που επικρατεί με το νέο προεδρικό διάταγμα για τους ηθοποιούς.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Τσαλίκη

Η Ναταλία Τσαλίκη εξήγησε τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με κάποιον που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική και που δεν δίνει συμβουλές στην κόρη της. Αναφορικά με τις συνεχείς επαναλήψεις της σειράς «Άκρως οικογενειακόν» παραδέχθηκε «γιατί να με ενοχλεί που παίζεται συνέχεια το «Άκρως οικογενειακό»; έκανε επιτυχία, είναι χαρά μου».

Εξηγεί η ηθοποιός με ποιους επιλέγει να συνεργάζεται στις δουλειές που κάνει: «Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει, είναι επιλογή μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν τελειώσει σχολή Υποκριτικής».

Σχετικά με την κόρη της σημείωσε: «Δεν δίνω συμβουλές στην κόρη μου όπως και σαν δασκάλα, είναι σαν να του στερείς το δικαίωμα να ψάξει και να κερδίσει μονός του».

Ενώ μίλησε και για την μουσική εκπομπή που κάνεις φέτος ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, είναι μια εκπομπή που αγαπά για το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω (σ.σ. να με δείτε στην εκπομπή), δεν ξέρω ακόμα.»

Τέλος, η Ναταλία Τσαλίκη συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Οι βρυκόλακες» στο Εθνικό θέατρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση “Θείος Βάνιας” στο θέατρο Προσκήνιο, η Ηρώ Μπέζου (δείτε φωτογραφία της με μαγιό) παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day και ήρθε σε δύσκολη θέση όταν την ρώτησε για τους γονείς της Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη και συγκεκριμένα τι συμβουλές της έχουν δώσει για την υποκριτική.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση για τις συμβουλές απατώντας: «Δεν θέλω να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, με συγχωρείται. Καθόλου. Δεν υπάρχει συμβουλή».

Για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, είπε: «Προτάσεις όχι! Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότητες για κάστινγκ, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση».