Σημαντική εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του Μικρούτσικου - Δεν τον ξύπνησαν από την εντατική

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Eδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει στην εντατική και συγκεκριμένα μετά το βράδυ της Πέμπτης 23/2, που νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, με το Super Κατερίνα, την ομάδα του να εύχεται τα καλύτερα στο συνεργάτη τους.

Τα νεότερα για την κατάσταση του Ανδρέα γίνονται γνωστά μέσα από τη σύντροφό του, που είναι διαρκώς στο πλευρό του και μάλιστα μεταφέρει, όσα μπορεί για την υγεία του παρουσιαστή (δείτε εδώ που έχει μικρόβιο ο παρουσιαστής).

Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός και μου είπε σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά τουλάχιστον είναι αισιόδοξοι. Δύο τρεις ημέρες ήταν σαν να έχει ίωση και επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του. Πήγαμε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προήλθε το μικρόβιο. Όταν είναι κάποιος στην εντατική, αισιόδοξοι είναι αλλά δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί αυτό. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο και ελπίζω να φτάσει αυτή η θετική ενέργεια», είχε πει η σύντροφός του Ανδρέα.

Νέες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικο

Και ενώ λοιπόν, ο Ανδρέας παραμένει στην εντατική, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν λέγεται πως η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Μάλιστα, είχε ειπωθεί πως τη Δευτέρα 27/2 θα γινόταν προσπάθεια να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή, ωστόσο αυτό θα μετατεθεί για την Τρίτη 28/2, οπότε και αναμένονται οι νέες εξελίξεις.

(Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση μέσω του Super Κατερίνα, μιας η εκπομπή έχει το μεγαλύτερο ζήλο να μεταφέρει τα νεότερα).

Ανδρέας Μικρούτσικος
ndp