«Μπισμπίκης και μ@λ@κίες...» - Το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου πάνω στην πίστα για τον έρωτα του ηθοποιού για τη Βανδή

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ κα λίγες ημέρες βλέπουμε να έχει γίνει πρώτο θέμα το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινας Βανδή με το ζευγάρι να ζει τον έρωτά του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί με το κοινό να τους αποθεώνει, τραβώντας τους βίντεο σε δημόσιες στιγμές τους.

Το πρόσφατο ζεϊμπέκικο, που χόρεψε ο Βασίλης στην πίστα, που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή στάθηκε αφορμή να τους γίνουν πολλά σχόλια τόσο για το χορό του ηθοποιού, όσο και για τον τρόπο, που εκφράζονται.

Οι δυο τους μετά από το σάλο δε πτοήθηκαν και έκαναν νέα έξοδο με τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, να συναντούν τη Βανδή έξω από το νυχτερινό κέντρο της Άννας Βίσσης.

Αφού λοιπόν η Δέσποινα μπήκε στο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει, απάντησε με το δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην πίστα και μαζί με την Άννα Βίσση, ερμήνευσαν το τραγούδι με την δεύτερη να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Αφού λοιπόν το ζευγάρι δείχνει να έχει χιούμορ και να χλευάζει την όλη κατάσταση, τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και άλλοι φίλοι τους, που κάνουν αναπαράσταση του βίντεο, όπως έκανε και ο Αντώνης Ρέμος (δείτε εδώ το βίντεο). Μάλιστα φαίνεται, πως ο Ρέμος απολαμβάνει τόσο όλο το ντόρο, που έχει δημιουργηθεί και έτσι την Κυριακή 26/2 κυκλοφόρησε στο Tik Tok η νέα ατάκα του για τον Μπισμπίκη.

Το τρολάρισμα του Αντώνη Ρέμου για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Μπράβο ρε κοπελάρα μου! Μωρέ μπράβο… Αυτά είναι… Αυτές είναι ζεϊμπεκιές, ρε! Μπισμπίκης και μαλα…ς! Αυτά είναι ζεϊμπέκικα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.