Με μακρύ παλτό η Τατιάνα - Πιασμένοι αγκαζέ Στεφανίδου & Ευαγγελάτος στη νέα τους απόδρασή

Εκεί πέρασε την Καθαρά Δευτέρα το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz μιας και ο έρωτάς του πηγαίνει χρόνια πίσω με τους δύο να έχουν βρει το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο.

Πιο συγκεκριμένα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2003, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Λυδία (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και τον Νικόλα. Ταιριαστοί και αγαπημένοι, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος συχνά αφήνουν την Αθήνα μιας και τα ταξίδια είναι μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες.

Μπορεί να αφιερώνουν πολύ χρόνο από την καθημερινότητά τους στις εκπομπές, που έχει αναλάβει ο καθένας, ωστόσο όταν τα φώτα σβήνουν, οργανώνουν πάντα κάτι για να ξεχαστούν.

Συγκεκριμένα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το ζευγάρι δεν το πέρασε στην Αθήνα, αλλά ξεκίνησε από την Καβάλα και την Καθαρά Δευτέρα 27/2 βρέθηκε στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Μέσα από μία φωτογραφία, που ανήρτησε μάλιστα η Τατιάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάρει στο πλάι του συζύγου της, πιασμένη αγκαζέ, με ένα κρεμ παλτό και τζιν παντελόνι, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η εξόρμηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Κτίστηκε το 1829 και είναι πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για την Θράκη. Δεν θα υπήρχε, εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόμενο οικισμό. Αξίζει να την επισκεφτείτε!», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Στεφανίδου - Ευαγγελάτος
tatistefanidou - instagran

Η διαφορά ηλικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Οι δυο τους, πάντως, δε θα έλεγε κανείς πως έχουν σπουδαία διαφορά ηλικίας. Ο Ευαγγελάτος είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1967 και είναι, επομένως, στα 55 του, ενώ η Στεφανίδου είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής στις 18 Απριλίου 1970, έχοντας μπει στα 52 της.