«Είπε ''κα...'' και πέθανε...» - Η σοκαριστική στιγμή που ο Σούρας άκουσε τη Μάρθα Καραγιάννη να ξεψυχάει

Ανατριχιαστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είπε ''κα...'' και πέθανε...» - Η σοκαριστική στιγμή που ο Σούρας άκουσε τη Μάρθα Καραγιάννη να ξεψυχάει

O γνωστός ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στον Astra Tv με τον ίδιο να μιλάει αναλυτικά για την καλή του φίλη, Μάρθα Καραγιάννη.

Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες από την ημέρα, που η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή με το χώρο του θεάτρου να την αποχαιρετά τόσο στο τελευταίο αντίο, που ειπώθηκε όσο και μέσα από αξεπέραστα μηνύματα στα social media.

Ο Δημήτρης Σούρας ήταν ένα από τα πολύ στενά πρόσωπα στον κύκλο της Μάρθας με τον ίδιο να αποκαλύπτει, πως ήταν ο τελευταίος άνθρωπος, που μίλησε μαζί της λίγο πριν κλείσει τα μάτια της (δείτε τον εδώ να κρατάει τη τέφρα της Καραγιάννη).

Η συγκίνηση του Δημήτρη Σούρα για το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«δεν σας κρύβω ότι αυτή τη στιγμή με δάκρυα σχεδόν θα πω ότι μου λείπει πολύ η Μάρθα Καραγιάννη. Μου λείπει πάρα, πάρα πολύ. Είχαμε μια σχέση για πάρα πολλά χρόνια αλλά το κυριότερο απ’ όλα ήταν ότι πέθανε τη στιγμή που μιλούσαμε. Πως να το μεταβολίσεις αυτό;

Δηλαδή είναι σαν μια φίλη να σε πάρει και να σου λέει «καλημέρα, τι κάνεις, πως είσαι», εγώ να καταλαβαίνω σαν γιατρός ότι κάτι δεν πάει καλά και να της ζητάω να μου μιλήσει περισσότερο. Είπε «…κα» και πέθανε. Αυτό δεν μπόρεσα το μεταβολίσω ποτέ. Έτρεξα, πήγα στο σπίτι και δυστυχώς εγώ ο φίλος ήμουν ο γιατρός που έδωσε το χαρτί ότι πέθανε και μάλιστα έχω και τις τελευταίες φωτογραφίες από τον θάνατο της.

«Μου στοίχισε πάρα πολύ» πρόσθεσε, με εμφανή συγκίνηση και τρεμάμενη φωνή, για να συμπληρώσει πως «την αγαπούσα πολύ γιατί μαλώναμε και πολύ! Ήταν ένα αντράκι, μια τσαμπουκαλού και γι’ αυτό και μαλώναμε».

«Ήταν ένας άνθρωπος φιλοσοφημένος, ένα άτομο που ήθελε να γνωρίσει πάρα πολλά πράγματα. Έκανε ταξίδια, διάβαζε φιλοσοφίες αλλά ήθελε και τα φιλαράκια της. Τρελαινόταν να πάμε έξω να φάμε και να λέμε ότι μας κατεβεί στο κεφάλι και να μαλώνουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Σούρας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Τα δυο, τρία τελευταία χρόνια είχε προβλήματα με τα πόδια της. Όταν είσαι μια σταρ, καταλαβαίνετε, δεν θέλεις να πάρεις το μπαστουνάκι και να βγεις έξω.

Άλλοι το κάνουνε αλλά εκείνη δεν το ήθελε. Σεβόμασταν λοιπόν όλοι τη θέληση της και πηγαίναμε εμείς στο σπίτι έχοντας το μετατρέψει κατά κάποιο τρόπο σε σημείο συνάντησης στα βράδια που βγαίναμε έξω. Πέθανε από εγκεφαλικό στα καλά του καθουμένου. Αμιγώς εγκεφαλικό. Ήταν ξαφνικό. Μπορεί να είχε καταπέσει λιγάκι, μπορεί να είχε κάποια προβλήματα αλλά ήταν εντελώς ξαφνικό και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό».