Κώστας Τσουρός: «Ως τηλεκριτικός μόνο αυτό κάνεις» - Το "άδειασμα" στην Γραμμέλη για την αποχώρηση του Νομικού

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Ως τηλεκριτικός μόνο αυτό κάνεις» - Το

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή τηλεκριτικός, που πρόσφατα έδωσε μια αρκετά "αιχμηρή" απάντηση στον Βασίλη Νομικό (δείτε την εδώ) αναφέρθηκε στον συμπαρουσιαστής της και στην αποχώρηση του από την τηλεοπτική "οικογένεια" ΣΚΑΙ.

Μετά το απόσπασμα των δηλώσεων της, η ίδια να υπενθυμύσιυμε ότι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας ένα insta-story που "άναψε" φωτιές. Όπως είπε και ο Κώστας Τσουρός, μάλλον είναι η απάντηση της, για το ζήτημα αυτό.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε γράψει: «Εγώ και... το σόι μου».

Η ανάρτηση της Γραμμέλη!

Τα σχόλια της Γραμμέλη για τον Νομικό και η ατάκα του Τσουρού

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν θέλησε να σχολιάσει απολύτως τίποτα. «Να σας πω κάτι; Χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή σε όλους. Δεν σχολιάζω τους συναδέλφους μου» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε στο Mega Καλημέρα: «Μιας και λέτε για τα σόγια. Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στη δήλωση που μας έκανε ότι δεν σχολιάζει ποτέ συναδέλφους. Ξέρετε πόσο εκτιμώ την Αφροδίτη, αλλά ως τηλεκριτικός μόνο συναδέλφους σχολιάζει γενικά.

Εν πάση περιπτώσει, μετά από αυτή τη δήλωση, ανέβασε ένα story στο Instagram με το σόι πίσω. Σαν να είναι απάντηση σε αυτό που είπε ο Βασίλης Νομικός… Δηλαδή… Δεν τους είπε και καμπούρηδες, σόι τους είπε. Η οικογένεια είναι φανταστική σε αυτή τη ζωή».

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού από την εκπομπή της

«Δεν έγινε κάποιος καβγάς, το είπαμε κι εδώ στην εκπομπή. Εγώ πιστεύω πως κάπως οι δρόμοι ξανασυναντώνται σε μια παρέα… Μπορεί κάποια στιγμή να έρθει εδώ στον ΣΚΑΪ και να κάνει ένα παιχνίδι.

Αυτό που λέει το ακούω (ότι δεν ένιωσε επιθυμητός), δεν το λέει έτσι και μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Κάποιος για να αισθανθεί έτσι υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω πραγματικά να του στείλω την αγάπη μου κι ένα μεγάλο φιλί», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.