«Για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα...» - Τα ''καρφιά'' της Πέγκυ Ζήνα στην παραγωγή του X-factor

Δεν τα είχε ξαναπεί έτσι...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα...» - Τα ''καρφιά'' της Πέγκυ Ζήνα στην παραγωγή του X-factor

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε νέα συνέντευξη, της οποίας απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 28/2 στο Happy Day με την αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τις μέχρι σήμερα επιλογές στα επαγγελματικά της.

Ανάμεσα στα όσα είπε μάλιστα και έκαναν μεγάλη εντύπωση είχε να κάνει με την περίοδο, που είχαμε δει την Πέγκυ να βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής στο X- factor, κάτι που όπως αποκάλυψε δε θα ξαναέκανε και για πολύ συγκεκριμένους λόγους (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις της για το θάνατο του πατέρα της).

Το καρφί της Πέγκυ Ζήνα για το X - factor

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα στις ακαθαρσίες και να βγει γυμνός στην Ομόνοια. Πάλι θα μιλούν για εκείνον όλοι και τα δελτία ειδήσεων, πρέπει να το κάνουμε;.

Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Όχι, θα απαντήσω!

Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης», είπε στο τέλος η Πέγκυ Ζήνα.