"Βόμβα" μεγατόνων στην Παρί Σε Ζερμέν - Ποδοσφαιριστής της ομάδας κατηγορείται για βιασμό

Η αποκάλυψη της νεαρής κοπέλας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor

Μια ακόμα είδηση “βόμβα” από το χώρο του ποδοσφαίρου, σχετικά με καταγγελία βιασμού. Σε μια περίοδο που ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, μία νεαρή γυναίκα -σύμφωνα με την «Parisien»- κατήγγειλε πως την βίασε ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης: "Βόμβα" στη showbiz - 33χρονος παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 16χρονης

Είχαν έρθει σε επαφή μέσω του instagram. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τα πράγματα ξέφυγαν, ο ποδοσφαιριστής τη φίλησε στο στόμα, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε άσεμνες κινήσεις πάνω της, με την ίδια να υποστηρίζει πως δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για βιασμό

Ο λόγος για τον... Χακίμι!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Le Parisien, αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση, αλλά η εισαγγελία ανέλαβε την υπόθεση.

Την Κυριακή (26/2) μια νεαρή γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Nogent-sur-Marne, συνοικίας του Παρισιού, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι την είχε βιάσει ο 24χρονος Χακίμι. Το 23χρονο φερόμενο ως θύμα, που κατοικεί στο Fontenay-sous-Bois, ανέφερε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλει μήνυση, αλλά «να κάνει δήλωση βιασμού».

Όλα φαίνεται να συνέβησαν στις (16/1), όταν ξεκίνησε μια συζήτηση μεταξύ του Χακίμι και της νεαρής γυναίκας μέσω του κοινωνικού δικτύου Instagram. Το βράδυ του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου, η νεαρή γυναίκα θα πήγαινε στο σπίτι του παίκτη στην Boulogne, επιβιβαζόμενη σε ένα Uber που θα της είχε καλέσει ο παίκτης της Παρί.

Οποδοσφαιρστής της γαλλικής ομάδας που κατηγορείται για βιασμό
(Instagram)

Στο σπίτι του Χακίμι, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της νεαρής γυναίκας. Ο Μαροκινός διεθνής φέρεται να τη φίλησε, να σήκωσε τα ρούχα της και να φίλησε το στήθος της παρά τις διαμαρτυρίες της. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο αθλητής προχώρησε σε διείσδυση παρά, και πάλι, τις διαμαρτυρίες της.

Το νεαρό θύμα κατέθεσε ότι κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί σπρώχνοντάς τον με το πόδι της. Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο της που πήγε να την παραλάβει.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός για τον αγώνα Μαρσέιγ-Παρί (0-3) που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στη Μασσαλία.