Αγνώριστη από το GNTM του 2018 - Με μακρύ μαλλί και full in love στο πλευρό του συντρόφου της η Άννα Αμανατίδου

Δείτε την αλλαγή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγνώριστη από το GNTM του 2018 - Με μακρύ μαλλί και full in love στο πλευρό του συντρόφου της η Άννα Αμανατίδου

Η Άννα Αμανατίδου είναι ένα από τα πολλά κορίτσια, που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο GNTM και συγκεκριμένα στο διαγωνισμό του 2018, μέσα από τον οποίο είδαμε αρκετά κορίτσια να κάνουν βήματα στο χώρο του modeling.

Η νεαρή θεσσαλονικά έκανε μεγάλη αίσθηση τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και μέσα από το χαρακτήρα της μιας και η ίδια δε ''μάσαγε' τα λόγια και ό,τι είχε να πει το έλεγε.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα το μοντέλο είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή Happy day με την ίδια να ''αδειάζει'' τη Βίκυ Καγιά σχετικά με τη συμπεριφορά της απέναντι στα μοντέλα μέσα στο παιχνίδι (δείτε εδώ την αποστομωτική απάντηση της Καγιά).

Σήμερα 4,5 χρόνια μετά την παρουσία της Αμανατίδου στο GNTM τη βλέπουμε μέσα από την παρουσία της στα social media με την ίδια να είναι ερωτευμένη και αρκετά αλλαγμένη, μιας και έχει μακρύνει πολύ τα μαλλιά της, διατηρώντας ωστόσο αυτό το μελαχρινό χρώμα.

Η σημερινή εμφάνιση της Άννας Αμανατίδου 4 χρόνια μετά το GNTM

Αμανατίδου Άννα - GNTM

«Σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα»

Συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Άννα Αμανατίδου, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με έναν προηγούμενο σύντροφό της, ο οποίος την είχε χτυπήσει σε δημόσιο χώρο.

Η ίδια εξήγησε, πως με το που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό σηκώθηκε και έφυγε καθώς καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά.

Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.