«Να τσακωθεί με εμένα;» - Έκπληκτη η Βίκυ Καγιά μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Άννα Αμανατίδου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά

Πληθαίνουν οι φωνές ενάντια στην κριτή του GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Να τσακωθεί με εμένα;» - Έκπληκτη η Βίκυ Καγιά μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Άννα Αμανατίδου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί για άλλη μια φορά η Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του GNTM 5, αφού ότι και να κάνει φαίνεται πως πάντα θα έχει τους επικριτές της. Αφορμή αυτή τη φορά για να ξεσπάσουν σχόλια ήταν κάποια λόγια της Άννας Αμανατίδου που την κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν υπήρχε βοήθεια από εκείνη μετά το παιχνίδι, ενώ στην κόντρα δόθηκε και συνέχεια.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις της η Μαριαγάπη Ξυπολιά είπε ότι δε θα έμπαινε στη διαδικασία να τσακωθεί με μια μεγάλη κυρία όπως η Καγιά(δείτε αναλυτικά τα λόγια της), με την κριτή να απαντά σήμερα έκπληκτη στην κάμερα της Super Kατερίνας, αποκαλύπτοντας την σχέση της με το μοντέλο.

Η απάντηση της Καγιά στην Μαριαγάπη

Είπε αιφνιδιασμένη στην κάμερα της Super Kατερίνας:

«Δεν ξέρω τι περίμενε η Άννα Αμανατίδου και τι περιμένει ο καθένας. Κάποιος πρέπει να ρωτήσει τα ίδια τα κορίτσια τι υπάρχει πίσω από αυτό. Όποτε χρειαστεί κατεύθυνση και επικοινωνία εδώ είμαι, να το συζητήσουμε. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια για τις δηλώσεις την δήλωση της Μαριαγάπης Ξυπολιά: «Δεν υπάρχει νόημα να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», η Βίκυ Καγιά είπε: «Να τσακωθεί με εμένα η Μαριαγάπη; Γιατί να τσακωθεί; Δεν έχουμε άσχημη σχέση, μου κάνει εντύπωση. Είναι όμορφο και λαμπερό κορίτσι. Δεν ξέρω ποια είναι η αφορμή».

H Άννα Αμανατίδου την διαψεύδει με στοιχεία

Με δηλώσεις της στις (4/10) στο «Happy Day» η Άννα Αμανατίδου επιχείρησε να απαντήσει μετά την άτυπη κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ εκείνης και της Βίκυς Καγιά. Αφορμή ήταν μια δήλωση του μοντέλου, όπου υποστήριξε ότι η Καγιά ουδέποτε βοήθησε την ίδια μετά το GNTM, σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου(δείτε αναλυτικά τα λόγια της).

Παρά το γεγονός ότι η Καγιά ,που για άλλη μια φορά δέχεται έντονη κριτική στο GNTM(Δείτε τα tweets που γράφτηκαν), αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο η Αμανατίδου με τις νέες τις δηλώσεις παραθέτει στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι υπήρξε από πλευράς της επικοινωνία.

Είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα.

Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. αλλά δεν επικοινωνήσαμε περεταίρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι.. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε….».