«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» - Το αδιανόητο σχόλιο της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά

«Στο GNTM παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» - Το αδιανόητο σχόλιο της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μίλησε για το GNTM (το οποίο την ανέδειξε), αλλά και για τον 5ο κύκλο ο οποίος έχει ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τα σχόλια των κριτών, ενώ πολλές φορές στο στόχαστρο έχει μπει η Βίκυ Καγιά.

«Μετά το GNTM η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι εχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε. Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», είπε αρχικά.

Το σχόλιο της Μαριαγάπης για την Βίκυ Καγιά

«Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει, οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», ανέφερε η Μαριαγάπη και τους άφησε όλους άφωνους.

Και η Καληφώνη την έκραξε

Πολλά και διάφορα είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η Βίκυ Καγιά το τελευταίο διάστημα με αφορμή την συμπεριφορά της απέναντι στις γυναίκες που περνάνε από οντισιόν στο GNTM 5. Το twitter την έχει "δικάσει", ενώ και πολλά πρόσωπα του χώρου, όπως η Μαρίνα Πατούλη. Και μια πρώην παίκτρια όμως, θέλησε να πάρει θέση. Ο λόγος για την Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Το μοντέλο που φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1, από το οποίο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram η Γαρυφαλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται από πίσω η φωνή της Βίκυς Καγιά να σχολιάζει μια διαγωνιζόμενη και την εμφάνιση της. Στο βίντεο της έγραψε «ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της».

@garifalia.kalifoni

#tiktok #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος - _.Greek._.Editz._