Συγκλονίζει η Super Κική: «Θα το ξανά έκανα...» - Έβγαλε στη φόρα φωτογραφίες της φίλης της με αίματα και σημάδια

Μίλησε για πρώτη φορά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Super Κική: «Θα το ξανά έκανα...» - Έβγαλε στη φόρα φωτογραφίες της φίλης της με αίματα και σημάδια

Πριν από λίγα λεπτά η Super Κική θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες μετά την αποφυλάκισης της και δημοσίευσε φωτογραφίες από την φίλη της, μετά τον ξυλοδαρμό της, από τον σύντροφος της.

Tις τελευταίες ημέρες επικρατεί μεγάλη αγωνία και άγχος σχετικά με την υπόθεση για την οποία η Super Κική (την οποία "κράζει" άσχημα ο Γιώργος Λιάγκας) και δύο φίλες της βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, καθώς φέρεται πως εκείνες κατηγορήθηκαν ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούσαν να βοηθήσουν την φίλη τους η οποία κακοποιούνταν σε μεγάλο και επικίνδυνο βαθμό από τον σύντροφό της, έχοντας και το παιδί της στο πλευρό της (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Μία ημέρα αφού η Influencer, λοιπόν, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όπως και οι δύο γυναίκες που την συνόδευαν, ο δικηγόρος της συνεργάτιδάς της, Μιχάλης Τριαντάφυλλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, T-Live, το απόγευμα της Παρασκευής 24/2 και εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες.

«Υπάρχουν τρεις ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή και σωματική βία και εξύβριση. Οι δύο δικάζονται μέσα στον μήνα Μάρτιο εναντίον του συντρόφου της εντολέως μου. Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που απαγορεύει τον άνθρωπο αυτόν να την πλησιάζει, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Οπότε παραβίασε αυτόν τον όρο.

Ο πρώην σύντροφος της σε κατάσταση μέθης εισέβαλε στο σπίτι της εντολέως μου – παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί – και την απειλούσε μπροστά στο παιδί της», τόνισε συγκεκριμένα ο δικηγόρος και κατέληξε: «Η Super Κική κάλεσε την αστυνομία πριν και μετά το επεισόδιο».

Η ανάρτηση της Super Κική

«Καλησπέρα σε όλους είμαι η Super Κική και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να εξηγήσω τα αυτονόητα. Πριν από 12 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, που τότε δημιουργήθηκε το site του μαγαζιού, γνωρισα την Αντρέ στην φυλακή, όπου εκεί γέννησε και όπου εκεί βγαίνοντας δηλαδή την βάφτισα το παιδί της.

Βγαίνοντας πήγαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης και εκεί γνώρισε τον δάρτη και έκαναν ερωτική σχέση και αποφοιτήσαμε μετά από 7 χρόνια και ένας από τους τρεις δεν τα κατάφερε και έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Μαντέψτε ποιος ήταν! Πάντως ούτε εγώ ούτε η Αντρέ.

Δεν θα κάτσω να φτιάξω σίριαλ του Παπακαλιάτη, ούτε θα πω λεπτομέρειες, απλά θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες και είμαι σίγουρη οτι θα κάταλάβετε από μόνοι σας», είπε η Super Κική.

Οι αναρτήσεις της super κικής