«Ετοιμαζόμαστε...» - Η αποκάλυψη της Τζένης Μελιτά για το γάμο της με το Σπύρο Μαργαρίτη

Λάμπει από ευτυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ετοιμαζόμαστε...» - Η αποκάλυψη της Τζένης Μελιτά για το γάμο της με το Σπύρο Μαργαρίτη

Ένα πρόσωπο, που είχε λείψει από τα τηλεοπτικά είναι η Τζένη Μελιτά, η οποία επέστρεψε και επίσημα στην κρατική τηλεόραση στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλο με το ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου.

Γενικότερα φαίνεται, πως η χρονιά φέτος είναι με το μέρος της παρουσιάστριας - δημοσιογράφου, αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε και επίσημα γνωστό, πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της.

Έτσι λοιπόν, η κάμερα του Πρωινό μας εντόπισε την Τζένη ενώ οδηγούσε τη Δευτέρα 27/2 με την ίδια να μιλάει τόσο όσο για το επαγγελματικό της μέλλον, όσο και για το γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

«Με έχει ρίξει η κακή κριτική, αλλά το έχω δουλέψει και στην ψυχοθεραπεία αυτό. Προσπαθώ να μη με επηρεάζει τόσο. Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας, με πολλή δουλειά προσωπική ο καθένας, έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο: “Έλα να τα βάλουμε κάτω… Θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους», είχε πει η Τζένη Μελιτά (δείτε εδώ με ποια παρουσιάστρια την συνέκριναν).

Η προετοιμασία της Τζένης Μελιτά για το γάμο της

«Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για τον γάμο, μέχρι τότε θα τα πούμε. Μακάρι να γίνουν όλα όπως είναι να γίνουν», είπε η Τζένη Μελιτά.