«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση...» - Η Shakira ξεμπροστιάζει τη σύντροφο του Πικέ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Τα είπε - για άλλη μια φορά - έξω από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
shakira - instagram
shakira - instagram

Θέμα συζήτησης βλέπουμε να έχουν γίνει ο Πικέ και Σακίρα με το ζευγάρι να απασχολεί τα διεθνή μέσα τόσο με την είδηση του χωρισμού τους, όσο και μέσα από τις κινήσεις, που έκαναν και οι δύο μετά το διαζύγιο, που πήραν.

Γενικότερα έχει γίνει γνωστό, πως ο ποδοσφαιριστής απάτησε την pop τραγουδίστρια, καθώς σήμερα είναι μαζί με την γυναίκα, στης οποίας τα μάτια βρήκε τον έρωτα, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος.

Η Σακίρα από τη μεριά της βίωσε σίγουρα την απόλυτη απογοήτευση με όσα συνέβησαν στο σπίτι της και έτσι πολύ γρήγορα πέρασε στην αντεπίθεση κυκλοφορώντας τραγούδια ''καρφιά'' (δείτε εδώ αναλυτικά) για τον Πικέ.

Μέσα από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε η ίδια στο τηλεοπτικό σόου «En Punto», της οποίας αποσπάσματα προβλήθηκαν την Τρίτη 28/2 στο Πάμε Δανάη κάνουν σαφές, πως η Σακίρα προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό και να σταθεί στα παιδιά της.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Shakira μετά το χωρισμό της από τον Πικέ

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες. Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει. Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου.

Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει. Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα», είπε η Shakira.