Δεν αντάλλαζαν ούτε φιλί - Η τελευταία κοινή έξοδος της Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη πριν τον χωρισμό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν βόμβα "έσκασε" την Τρίτη 28/2 η ανακοίνωση για την αίτηση διαζυγίου που έκαναν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια 9 μήνες μετά τον γάμο τους. Κανείς δεν περίμενε πως η σχέση τους θα είχε αυτή την κατάληξη, καθώς έδειχναν να είναι τρελά ερωτευμένοι και παρόλο που μπορεί να υπήρχαν ορισμένες διαφορές, όπως φαινόταν και κατά την συμμετοχή τους στο Asia Express έδειχναν να είναι πρόθυμοι να της συζητούν και πάντα να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους (δείτε εδώ την πρώτη κίνησή της μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιο).

«Ένιωσα διαφορετικά όταν τον γνώρισα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν ελεύθερη και μόλις δίνω το χέρι μου κάτι ένιωσα, ότι κάτι συμβαίνει. Ήταν διαφορετική η αίσθηση της γνωριμίας, σαν να το έβλεπα μετά να συμβαίνει», δήλωνε η Κρίστη Καθαργιά στην τελευταία τους κοινή συνέντευξη, με τον Γιώργο Μαυρίδη να τονίζει:

«Πολλά χρόνια ήμουν εργένης, περνούσα πολλά χρόνια να είμαι μέσα στο σκάφος και περνούσα καταπληκτικά. Γνωρίζω την αδερφή της και έτσι γνώρισα και την Κρίστη. Προφανώς μου άρεσε και έστειλα στην αδερφή της μήνυμα που έχει γίνει screenshot σε όλη την οικογένεια. Και είπα ότι δεν πειράζει που έχετε πάει Λιτόχωρο, εξάλλου εγώ θα την παντρευτώ μία μέρα και θα την βλέπω κάθε μέρα».

Η τελευταία κοινή έξοδος του Μαυρίδη και της Καθάργια πριν τον χωρισμό τους

Και εκεί που μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως τίποτα δεν είναι οριστικό και ίσως τα ξαναβρούν, ο κουμπάρος τους, ο άνθρωπος που τους πάντρεψε, έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τον χωρισμού τους, επιβεβαιώνοντας τα πάντα (δείτε την εδώ).

Τις τελευταίες ώρες, όμως, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες τους από την τελευταία τους κοινή έξοδο τον περασμένο Δεκέμβριου σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με άλλους παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης του STAR. Δεν φαίνεται να υπήρχαν πολλά τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους, καθώς ούτε αγκαλιαζόντουσαν ούτε αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά όπως θα συνέβαινε σε άλλη περίπτωση, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν η ρήξη στην σχέση τους είχε ξεκινήσει να υπάρχει από τότε.

Μαυρίδης Καθάργια

Μαυρίδης Καθάργια τελευταία έξοδος

Μαυρίδης Καθάργια χωρισμός