Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη στην...» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδικά της χρόνια

Όλα όσα είπε στο "έλεος"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη στην...» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδικά της χρόνια

Το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «έλεος» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για την ίδια (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του MEGA, γαι την προσωπική της ζωή, την υιοθεσία της, αλλά και τον τρόπο που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη.

Ακόμη, η Χρύσα Ρώπα έκανε λόγο και για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφαση του δικαστηρίου να τον αθωώσουν για τον βιασμό και να τον κρίνουν ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Τα λόγια την Χρύσας Ρώπα για την ζωή της και όχι μόνο

«Είμαι ενοχική γιατί έτσι με μεγάλωσαν. Αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος εγώ. Και σε πολλές περιπτώσεις ενώ βλέπω το μαχαίρι πίσω μου, πάλι σε μένα το χρεώνω… Δε μπορώ να το αλλάξω αυτό… Η τρέλα είναι ένα μέσο να μη δείχνεις στους άλλους ότι είσαι στα όρια. Είναι τακτική. Εγώ το έχω καταλάβει ότι όταν είμαι χάι χούι κάτι θέλω να καλύψω» παραδέχτηκε στην αρχή της συνέντευξης η Χρύσα Ρώπα.

Στην συνέχεια της συνέντευξης, η Χρύσα Ρώπα, μίλησε για τον τρόπο που έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη και τη σχέση με την δίδυμη αδερφή της.

«Το έμαθα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας ότι είμαι υιοθετημένη…. Το άκουσα τυχαία. Ήμουν 12-13 ετών. Και εκεί ας πούμε, όταν ανεβήκαμε σπίτι, πάλι εγώ έλεγα ότι φταίω. Τους ήξερα, ήταν ο θείος μου ο πατέρας μου, η ξαδέρφη μου η αδερφή μου. Όταν το έμαθα αισθάνθηκα φιλιά…

Εγώ ήμουν της πόλης και εκείνη στο χωριό. Η αδερφή μου το ήξερε. Στο χωριό όλοι έλεγαν “το διδυμάκι”… Ζήσαμε πολλά χρόνια κοντά η μια στην άλλη… Μου λείπει ακόμα η οικογένεια που δεν είχα. θα ήθελα να πάω σε μια θεία μου, να δω ένα σπίτι, να πω ότι εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα… » είπε η ηθοποιός.

Από τη συζήτησή τους δε θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις κατηγορίες σε βάρος του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τον οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες.

«Είναι διαφορετικά για μας που ήμασταν κοντά στον Πέτρο Φιλιππίδη και διαφορετικά για κάποιον που απλά μαθαίνεις κάτι ενώ δεν τον ξέρεις. Είναι κάτι που δε θες να συμβεί στη ζωή σου. Είχα φοβερές αντιρρήσεις για τον τρόπο που ο Πέτρος διαχειριζόταν κάποια πράγματα και γι΄αυτό και δε συνεργαστήκαμε πολλές φορές.

Όμως, όταν αρρώστησε η αδερφή μου από καρκίνο, και πέθαινε, επειδή έπρεπε να βρω λεφτά, πήγα από όλα τα θέατρα και ζήτησα 5.000 ευρώ και πήγα και στον Πέτρο που μου έδωσε 10.000. Αργότερα, πήρα πολύ καλά λεφτά από μια σειρά και του τα γύρισα πίσω και μου τα ξαναέδωσε. Όμως όλο το άλλο είναι τόσο σκοτεινό, ενώ σκέφτομαι κάθε μέρα αυτή την ιστορία που σας είπα, όλο το άλλο είναι τόσο σκοτεινό…» ανέφερε αρχικά η Χρύσα Ρώπα και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όταν έμαθε τις κατηγορίες σε βάρος του συναδέλφου της, ντράπηκε.

«Όταν έγιναν όλα αυτά, αισθάνθηκα την ανάγκη να πάρω αυτά τα κορίτσια τηλέφωνο να ζητήσω συγγνώμη. Ήμουν στο Παρίσι τότε και ντράπηκα τόσο πολύ που ήμουν τόσο έξω από όλο αυτό και δεν ήρθε κανείς να μου πει τίποτα. Γιατί δεν ήρθε κανείς να μου πει κάτι τότε, δεν ήξερε ότι είμαι και ψιλομαγκάκι; Αισθάνθηκα άσχημα γιατί ήμουν στο ένα θέατρο που έγινε το ένα περιστατικό που καταγγέλθηκε…

Εκ των υστέρων τι να κάνεις; Πως να βοηθήσεις; Δεν νομίζω ότι υπάρχει το δράμα του θύτη. Ούτε μια στιγμή δε το σκέφτηκα αυτό. Ναι, όταν βλέπω από αυτό το ύψος τον Πέτρο και μετά τον βλέπω εκεί κάτω, λέω “γιατί;” αλλά, μέχρι εκεί. Όλοι περνάμε ταμείο» αποκάλυψε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χρύσα Ρώπα ρωτήθηκε για τον γιο και τον εγγονό της ωστόσο, όταν η συζήτηση πήγε στον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα, έπαθε επιλεκτική κώφωση.

Αμέσως μετά, οι δυο παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν πως είναι σήμερα η προσωπική της ζωή με τη Χρύσα Ρώπα να παραδέχεται πως είναι μόνη της αλλά, της λείπει πολύ ένας σύντροφος.

«Δεν έχω προσωπικά. Η προσωπική μου ζωή για μένα είναι να έχω μια παράσταση, αν δεν έχω παράσταση δεν έχω τίποτα. Δεν είναι πολύ υγιές αυτό. Θα ήθελα να έχω μια σχέση. Θα ήθελα από παλιά να έχω μια σχέση, να έχω έναν σύντροφο, να μαλώσουμε, κάτι να συμβεί. Δε σκέφτηκα ποτέ γιατί δεν έχω σύντροφο. Μάλλον δεν ήρθε κάτι να παρουσιάζει ενδιαφέρον» παραδέχτηκε η ηθοποιός.

«Να σου πω τα γούστα μου; Δυστυχώς στον κύκλο που κινούμαι, δεν είναι τόσο στα γούστα μου. Εγώ έχω μια τάση στο αναρχό- αυτό. Ροκιά. Το θέλω αυτό. Δε θέλω το κανονικό, Να αποκλίνει πολύ από το κανονικό» πρόσθεσε.