Βαρύ το κλίμα στο Breakfast@star: «Είναι μία δύσκολη ημέρα...» - Διακόπηκε η εκπομπή

Η ανακοίνωση την Ελένης Χατζίδου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο Breakfast@star: «Είναι μία δύσκολη ημέρα...» - Διακόπηκε η εκπομπή

Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «Breakfast@star» ξεκίνησαν με μια ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της, Ετεοκλή Παύλου αναφέρθηκε στην σφοδρή τραγωδία στην κοιλάδα στα Τέμπη Λαρίσης (δείτε εδώ πόσοι είναι οι νεκροί μέχρι τώρα).

Να υπενθυμίσουμε ότι για την τραγωδία μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA και έδειχνε αρκετά συγκλονισμένη.

«Εγώ κοιμόμουν την ώρα που συνέβη και όταν το πρωί ξύπνησα και κατάλαβα τι έχει συμβεί, ξύπνησα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Πέρα από τη σημερινή τραγωδία προστίθεται και το βάρος που έχουμε ζήσει σαν έθνος και από τις προηγούμενες τραγωδίες. Είμαι σίγουρη ότι οι μάνες των μαθητών που χάθηκαν στα Τέμπη πριν από 20 χρόνια, θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος.

Αν ισχύει ότι εν έτει 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα και δεν υπάρχει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, ενώ υποτίθεται ότι έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν πωληθεί και σε ξένη εταιρεία και δύο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή επί 12 λεπτά και δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς μέχρι τελικά να συγκρουστούν και να έχουμε αυτόν τον τραγικό απολογισμό, είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχήσει πάρα πολύ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειωθεί πως τόσο το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ όσο και το Ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN, δεν θα βγουν σήμερα Τετάρτη 1/3 στον αέρα, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων με την τραγωδία στα Τέμπη.

Τα λόγια την Ελένης Χατζίδου στην έναρξη του Breakfast@Star

«Είναι μία δύσκολη ημέρα σήμερα, μπήκε πάρα πολύ δύσκολα ο μήνας. Όλοι είδαμε τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα, εκεί στα Τέμπη, ενός εμπορικού και ενός επιβατικού. Δυστυχώς έχουμε νεκρούς, πολλούς τραυματίες. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής είπε ότι είναι 32 οι νεκροί και 85 οι τραυματίες», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Υπάρχουν και αγνοούμενοι, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ακόμα ανθρώπους. Εμείς να πούμε ότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, όμως σήμερα δεν προέχει η ψυχαγωγία. Προέχει η ενημέρωση η δική μας και η δική σας φυσικά, γι’ αυτό και θα παραδώσουμε τη σκυτάλη νωρίτερα σήμερα γύρω στις 9:30. Να δούμε τι έχει γίνει και να αποδοθούν επιτέλους και οι ευθύνες για όλο αυτό που έχει γίνει», σημείωσε από τη δική του πλευρά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Γύρω στις 19:30 ξεκίνησε από την Αθήνα και περίπου στις 23:30 συνέβη το δυστύχημα», τόνισε η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Είναι συγκλονιστικό. Έντεκα παρά το βράδυ έγινε νομίζω», ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου.

Όπως ανέφερε και το ζευγάρι, το Breakfast@Star θα δώσει σήμερα τη σκυτάλη στην ενημέρωση στις 9:30.