Ελένη Χατζίδου: «Αυτό είναι παγίδα» - Η εξομολόγηση για την εκπομπή του STAR

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Αυτό είναι παγίδα» - Η εξομολόγηση για την εκπομπή του STAR

Το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του star, που σήμερα το πρωί έκανε μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση στον αέρα του Breakfast@star (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για την προσωπική της ζωή, την κοινή επαγγελματική πορεία με τον σύζυγο της Ετεοκλή και την αγάπη του.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν στις γεμάτες μέρες τους, για τη μικρή τους Μελίτα, που έχει αλλάξει την καθημερινότητα τους από όταν ήρθε στην ζωή.

Οι δηλώσεις των Χατζίδου και Παύλου για την ζωή τους

«Με την ομάδα έχουμε δέσει πολύ, σαν να είμαστε φίλοι χρόνια και νιώθουν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Είναι αγχωτικό, γιατί νιώθουμε σαν στο σπίτι μας και αυτό είναι λίγο παγίδα, γιατί στο σπίτι σου μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Δεν πηγαίνουμε πάντα πακέτο, θα δεχόμουν μία πρόταση να είμαι μόνη μου τηλεοπτικά, αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια που είναι δίπλα μου ο Ετεοκλής. Μου αρέσει που είμαστε μαζί» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Ο δε Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε:

«Το Breakfast@Star το στηρίζουμε πάρα πολύ. Είναι όνειρό μας να κάνουμε καριέρα στην τηλεόραση. Και δεν είναι κακό, είναι πολύ υγιές, να έχεις όνειρα, να τα διεκδικείς και όταν τα διεκδικείς με την ανάλογη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό, θεωρώ ότι είναι ένας καλός δρόμος για να πεις πως θέλεις να ασχοληθείς με αυτό. Έχουμε πιο μεγάλα αυτιά παρά στόμα. Δεν έχουμε τον αντίλογο της πρώτης σκέψης, αν μας πουν κάτι ή μας διορθώσουν. Είμαστε σφουγγάρια, παίρνουμε πράγματα.

Αν όλο αυτό μπορεί να βγει και να αντικατοπτριστεί στον αέρα και να βγαίνει όλη αυτή η εξέλιξη που θέλουμε να έχουμε, οι άνθρωποι που είναι στο κανάλι θα αποφασίσουν αν βλέπουν κάτι σε μας ή όχι. Το λατρεύουμε το πρότζεκτ και αυτή είναι η προτεραιότητά μας».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν η τηλεόραση είναι μια παρένθεση ή αν η ίδια έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα της ως τραγουδίστρια η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Με αυτούς τους ρυθμούς, με το καθημερινό, είναι πολύ δύσκολο. Το Σαββατοκύριακο ναι, υπάρχει χρόνος, αλλά υπάρχει και ένα παιδί που θέλω να δοθώ και στο παιδί. Η εκπομπή κάποια στιγμή τον Ιούνιο θα σταματήσει, δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί.

Το τραγούδι το αγαπώ και δεν το αφήνω, σε λίγο καιρό θα μπω στο στούντιο, δηλαδή η δισκογραφία μου θα συνεχιστεί» αποκάλυψε τώρα η αγαπημένη τραγουδίστρια για τα ερμηνευτικά της σχέδια, ενώ αναφερόμενη στον άνδρα της ζωής της είπε: «Είμαστε μαζί από το 2018.

Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, έλεγα ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός, αλλά τελικά έχει περισσότερα καλά από όσα μου είχε δείξει στην αρχή. Ο Ετεοκλής είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου και μαζί με την Μελίτα ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα. Η Μελίτα τριών και κάτι. Είναι η χαρά μας όλη».

«Όμορφο παιδί, έξυπνο, από εμένα πήρε. Πλάκα κάνω» παρενέβη ο Ετεοκλής Παύλου με χιούμορ για να προσθέσει: «Εύχομαι όταν μεγαλώσει να πάρει από σένα, τον χαρακτήρα σου, την καρδιά σου, τη δικαιοσύνη σου, την ψυχή σου, το πνεύμα σου, ό,τι έχεις και δεν έχεις Ελένη».