Βάσω Λασκαράκη: «Δεν το χωράει ο νούς μου και...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη

«Δυστυχώς ο μήνας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (1/3) όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με την τραγωδία στην κοιλάδα των Τέμπων στην Λάρισα, που μέχρι στιγμής έχουν χάσει την ζωή τους 39 άνθρωποι - δείτε εδώ τις μαρτυρίες των επιζώντων. Βέβαια, το σοκαριστικό γεγονός παρακολουθούν και οι έλληνες της showbiz και μέσα σε αυτούς είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε δημόσια τη βαθύτατη θλίψη της για το τραγικό αυτό συμβάν, τονίζοντας ότι και εκείνη έχει ταξιδέψει πολλές φορές με αυτό το δρομολόγιο.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ξυπνάς με όρεξη και αισιοδοξία να πεις καλό μήνα, μπαίνει η άνοιξη και μαυρίζει η ψυχή σου στο λεπτό… Δυστυχώς ο μήνας μπαίνει με τον χειρότερο τρόπο!! Απίστευτη η τραγωδία στα Τέμπη. Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια τρένων για Θεσσαλονίκη Αθήνα. Δεν το χωράει το μυαλό μου… Ας προσευχηθούμε τώρα για τους ανθρώπους…» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στο insta-story της.

Η ανάρτηση της Λασκαράκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Αρχές ερευνώντας τις πρώτες πληροφορίες για το τι μπορεί να οδήγησε στη σφοδρότατη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορικό τρένο στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, προσπαθούν να φέρουν στο φως τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το επιβατικό τρένο φεύγοντας από τη Λάρισα έπρεπε να παραμείνει στην άνοδο, ωστόσο είχε διακλαδωθεί και βρισκόταν στην κάθοδο προς Αθήνα όπου κινούταν η εμπορική αμαξοστοιχία. Η απόσταση από τη Λάρισα μέχρι το σημείο όπου συνέβη η τραγωδία είναι περίπου 20 χλμ.

Στους 39 νεκρούς ανέρχεται ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Παραμένουν στους 85 οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 25 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Επιχειρούν 150 πυροσβέστες και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας με 40 ασθενοφόρα. Στο έργο τους συνδράμουν 32 αστυνομικοί με 15 περιπολικά. Παράλληλα, έχουν σπεύσει επιτόπου γερανοφόρα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν - ωστόσο από τους ίδιους δεν έχει επιβεβαιωθεί - η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της. Τελευταία στιγμή όμως το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: «Ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών, προσπάθησα να βρώ, δεν το βρήκα» - Συγκλονίζει νεαρός επιβάτης