Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πρεμιέρα μέσα από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+ είχε κάνει το 2021 η τελευταία σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες» και απέσπασε θερμότατες κριτικές από το κοινό (δείτε εδώ αν θα πάει για 2η σεζόν). Η ιστορία του Οδυσσέα, ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του για το μνημόσυνο της μητέρας του, περιλαμβάνει αλήθειες, εξομολογήσεις και πολύ δυνατά κοινωνικά μηνύματα.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς μέσα από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, από την επόμενη Τετάρτη οι «Σέρρες» αναμένεται να ξεκινήσουν την κανονική τους προβολή στο πρόγραμμα του σταθμού.

Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21:00, ενώ η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Σταμάτης Πατρώνης, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Λένα Ουζουνίδου κα.

Η υπόθεση της σειράς "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Οδυσσέας, ο Θωμάς και η Νάνσυ πηγαίνουν στις Σέρρες για το μνημόσυνο της μητέρας τους και για να σταθούν στο πλευρό του πατέρα τους, του Λευτέρη, ο οποίος περνάει δύσκολα. Για τον άντρα, όμως, και τον Οδυσσέα ο γυρισμός αυτός σημαίνει και την επιστροφή τους σε δύο ρόλους που έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό. Κι ενώ τα παιδιά ετοιμάζονται να φύγουν και να γυρίσουν πίσω στα σπίτια και τις δουλειές τους, ο Λευτέρης παθαίνει ένα ατύχημα.

Γρήγορα μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ο Θωμάς με τη Νάνσυ ξεκαθαρίζουν στον Οδυσσέα πως δεν μπορούν να παραμείνουν στην πόλη. Έτσι, ο νεαρός αναγκάζεται να μείνει για λίγες ημέρες για να βοηθήσει τον πατέρα του, που έχει σπάσει το πόδι του. Όμως, η παρουσία της θείας του, της Σταματίνας, και οι ραδιουργίες της τον εξοργίζουν. Όπως και το πείσμα του Λευτέρη.

Κάποια στιγμή, η Ευτυχία, η μητέρα του Οδυσσέα, επιστρέφει από το παρελθόν για να θυμίσει και στους δύο πως τα πράγματα μερικές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Οι μέρες περνούν και ο νεαρός είναι ήδη αρκετά μπερδεμένος και ένα νέο πρόσωπο έρχεται και τον αναστατώνει. Τελικά, σίγουρος πλέον για αυτό που θέλει, παίρνει μια απόφαση που κανείς δεν περιμένει και γυρίζει πίσω στην Ιθάκη του. Δηλαδή μετακομίζει τελικά μόνιμα στις Σέρρες.