«Ας αποχωρήσει» - Έφυγε από το πλατό του Super Κατερίνα έχοντας καταρρεύσει από το κλάμα λόγω των Τεμπών

Ακουγόταν ο σπαραγμός από το μικρόφωνο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ας αποχωρήσει» - Έφυγε από το πλατό του Super Κατερίνα έχοντας καταρρεύσει από το κλάμα λόγω των Τεμπών

Σκηνές ασύλληπτου θρήνου επικρατούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οδηγούνται οι σοροί των θυμάτων που βγαίνουν από τα χαλάσματα των βαγονιών που συνθλίφτηκαν. Γονείς κάνουν δίνουν DNA έτσι ώστε να ταυτοποιηθούν οι νεκροί, οι οποίοι δεν αναγνωρίζονται λόγω της σύνθλιψης και της έκρηξης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλαν βίντεο με τον σπαραγμό μητέρας έξω από το νοσοκομείο που μόλις είχε μάθει πως το παιδί της είναι νεκρό, έπειτα από ταυτοποίηση που έγινε.

Την ώρα που προβαλλόταν το βίντεο, ακουγόταν από το πλατό της εκπομπής έντονο κλάμα, ενώ σε κάποιο σημείο ακούστηκε η Κατερίνα Καινούργιου να λέει να αποχωρήσει ο συνεργάτης της από το πλατό λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

«Βγες, βγες Γιάννη… Βγες Γιάννη μου. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί» ακούστηκε να λέει αρχικά και συνέχισε «Παιδιά, συγγνώμη ο Γιάννης έχει ζήσει τραγικές στιγμές στην οικογένειά του και του θυμίζουν… Λογικό είναι. Ας αποχωρήσει».

«Κι εγώ που δεν έχω ζήσει τέτοιες στιγμές, δε μπορώ να το διανοηθώ» συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Δείτε επίσης: Στους 47 οι νεκροί - «Υπάρχουν άτομα που λόγω της σύνθλιψης των βαγονιών...»

Η στιγμή που αποχωρεί ο Πουλόπουλος κλαίγοντας από το Super Κατερίνα

Αυτά είναι τα νέα παιδιά που αγνοούνται:

20χρονος φοιτητής ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Στο πρώτο βαγόνι που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και τυλίχθηκε στις φλόγες βρισκόταν το κυλικείο. Την ώρα του δυστυχήματος ήταν γεμάτο από νέους οι οποίοι έχασαν την ζωή τους. Μεταξύ αυτών και ένας φοιτητής από τον Βόλο που είναι ο μοναδικός που επέζησε από το συγκεκριμένο βαγόνι.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 20χρονος Ι.Γ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος εκτοξεύθηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.

Τέμπη τραγωδία