Εκείνος έπινε το ποτό του και εκείνη χόρευε ξέφρενα - Τα ''έσπασαν'' ξανά στα μπουζούκια Χοψονίδου & Σπανούλης

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Full in love βλέπουμε να είναι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς το ζευγάρι έχει βρει τον τρόπο να κρατάει τον έρωτά του ζωντανό ακόμα και μετά την δημιουργία οικογένειας και συγκεκριμένα την απόκτηση 6 παιδιών.

Μια από τις αγαπημένες λοιπόν συνήθειες του ζευγαριού έχει να κάνει με τις βραδινές εξόδους μιας και συχνά τους βλέπουμε να διασκεδάζουν μόνοι τους είτε με παρέα στα μπουζούκια.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο αποκλειστικός φακός του Youweeky.gr τους εντόπισε στις 28/2 στο Teatro συγκεκριμένα μαζί με ένα φίλο του πρώην μπασκετμπολίτσα. Γενικότερα η διάθεσή τους ήταν ανεβασμένη με την Ολυμπία να σηκώνεται όρθια και να χορεύει στο πλευρό του συζύγου της όσο εκείνος απολάμβανε το ποτό του (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι, που διοργάνωσαν για την κόρη τους).

Η έξοδος του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου στα μπουζούκια

Σπανούλης - Xoψoνίδου

Σπανούλης - Xoψoνίδου

H σχέση του Σπανούλη πριν παντρευτεί την Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.