Γη της ελιάς: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από την «Αλκμήνη" για την σειρά!

«Ας ελπίσουμε να μην χάσει τελείως τον εαυτό της»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της ελιάς: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από την «Αλκμήνη

Η αγαπημένη Αγγελική Κιντώνη, η αλλιώς η «Αλκμήνη» από την Γη της ελιάς παραχώρησε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη.

Μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά του Mega, όπου και πρωταγωνιστεί, δίνοντάς μας κάποια hint για τα επόμενα επεισόδια, αποκλειστικά και μόνο εδώ!

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Αγγελικής Κιντώνη

Γη της ελιάς: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από την «Αλκμήνη' για την σειρά!

Ο ρόλος της χηµικού «Αλκµήνης» στη «Γη της ελιάς» θα συνεχίσει να έχει πολλές ανατροπές;

Ήδη έχει αρχίσει να προβάλλεται µια πιο ανατρεπτική «Αλκµήνη», που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά η ταυτότητά της, το παρελθόν της, οι επιλογές της, δείχνει ότι είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται να πειραµατιστεί. Ωστόσο, στη συνέχεια των επεισοδίων θα δούµε από τη µεριά της µια πιο ασταθή συµπεριφορά, που δεν µας έχει συνηθίσει, οι επιλογές της αλλάζουν πολύ γρήγορα και πολλές φορές είναι και «κακές»...

Υπάρχουν κι άλλα µυστικά που κουβαλάει πέρα από την σχέση της που αποκαλύφτηκε µε την «Αντωνία» και που οµολογουµένως µας εξέπληξε;

Είµαι σίγουρη ότι η Βάνα Δηµητρίου θα έχει γράψει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Θα γίνουν κάποια ανατρεπτικά πράγµατα στη συνέχεια. Οι επιλογές τής Αλκµήνης θα δηµιουργήσουν πρόβληµα και στη συγκατοίκηση και στις φιλίες της και στη συνεργασία της. Ας ελπίσουµε να µη χάσει τελείως τον εαυτό της.

Οι ενοχλήσεις από την «Αντωνία» θα συνεχιστούν;

Μέχρι στιγµής η «Αντωνία» έχει φύγει από το πεδίο, επειδή όµως τα σενάρια αλλάζουν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή της εδώ.

Backstage βίντεο από την φωτογράφισή της στο περιοδικό YOU