Σκούπισε τα δάκρυα της η Καινούργιου, "τσακισμένος" ο Γκουντάρας για τα Τέμπη - «Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεπεράσω ποτέ»

Βαριά ψυχολογικά φορτισμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκούπισε τα δάκρυα της η Καινούργιου,

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία της τραγωδίας των Τεμπών! Έγινε ανάσυρση του βαγονιού που υπήρχε η καφετέρια και νέα σοροί εντοπίστηκαν από κάτω (δείτε τι έχει απομείνει από το βαγόνι). Οι εικόνες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, "παγώνουν" το πανελλήνιο και η εκπομπή Super Κατερίνα τις μεταφέρει μιας προς μια.

Η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη στα μαύρα "λύγισε" και κρατώντας ένα χαρτομάντηλο περιέγραψε στην εκπομπή την κατάσταση των συγγενών των αγνοουμένων.

Τα συγκλονιστικά λόγια Γκουντάρα - Καινούργιου για τα Τέμπη

«Οι αγνοούμενοι συνολικά είναι 19. Τα social μας και οι εκπομπές πάνω έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες, ο κόσμος ψάχνει τους ανθρώπους του. Αυτή η εικόνα, να είναι έξω από το νοσοκομείο με τις φωτογραφίες και να πηγαίνουν ακόμα και στους ρεπόρτερ, δεν θα την ξεπεράσω ποτέ», είπε.

Δείτε επίσης: «Ο γιος μου πήγε για νερό στο κυλικείο και δεν ξαναγύρισε» - "Λύγισε" ο Λιάγκας στο πλατό του Πρωινού

Από την άλλη ο Γρηγόρης Γκουντάραςύγισε" μιλώντας για τα μηνύματα που λαμβάνει από συγγενείς των ανθρώπων που αγνοούνται μετά την σύγκρουση των δυο τρένων στην Κοιλάδα των Τεμπών.

«Μου στείλανε και μένα μηνύματα συγγενείς που λέγανε: “Δεν έχουμε τον άνθρωπό μας, ούτε στους νεκρούς, ούτε στους απανθρακωμένους. Μπορεί να δημοσιεύσετε να μάθουμε πού είναι κι αν είναι κάπου;” Είχαν ελπίδα από ανθρώπους που δεν είμαστε εκεί. Περιμένουν να ακούσουν, να τους γράψουν κάτι», είπε.

Έφυγε από το πλατό σπαράζοντας στο κλάμα

Στην εκπομπή πρόβαλαν βίντεο με τον σπαραγμό μητέρας έξω από το νοσοκομείο που μόλις είχε μάθει πως το παιδί της είναι νεκρό, έπειτα από ταυτοποίηση που έγινε.

Την ώρα που προβαλλόταν το βίντεο, ακουγόταν από το πλατό της εκπομπής έντονο κλάμα, ενώ σε κάποιο σημείο ακούστηκε η Κατερίνα Καινούργιου να λέει να αποχωρήσει ο συνεργάτης της από το πλατό λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

«Βγες, βγες Γιάννη… Βγες Γιάννη μου. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί» ακούστηκε να λέει αρχικά και συνέχισε «Παιδιά, συγγνώμη ο Γιάννης έχει ζήσει τραγικές στιγμές στην οικογένειά του και του θυμίζουν… Λογικό είναι. Ας αποχωρήσει».

«Κι εγώ που δεν έχω ζήσει τέτοιες στιγμές, δε μπορώ να το διανοηθώ» συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Δείτε επίσης: Στους 47 οι νεκροί - «Υπάρχουν άτομα που λόγω της σύνθλιψης των βαγονιών...»

Αυτά είναι τα νέα παιδιά που αγνοούνται: