Χριστίνα Παππά: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές! Ειδικά στην αρχή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Άννα Μπεζάν

«Όταν μαλώνει ο Δημήτρης με την Άννα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Παππά: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές! Ειδικά στην αρχή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Άννα Μπεζάν

Η Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν φωτογραφήθηκαν και μίλησαν πρώτη φορά στο περιοδικό YOU για την μεταξύ τους σχέση, τη γέννα και τον κρυφό γάμο του περασμένου καλοκαιριού!

Χαμογελαστές και άκρως ευχάριστες αποθέωσαν την τωρινή τους σχέση ενώ ακομπλεξάριστες μίλησαν και για τα... άσχημα αυτής!

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Χριστίνας και της Άννας στο περιοδικό YOU

Θέλω να μου περιγράψετε την ημέρα που πρωτογνωριστήκατε...

Άννα: Πραγματικά ήταν μία σουρεάλ κατάσταση γιατί γνωριστήκαμε στα μπουζούκια και ταιριάξαμε αμέσως. Αφού σε κάποια φάση δεν καθόμουν με τον Δημήτρη, αλλά χορεύαμε οι δυο μας!

Χριστίνα: Ήταν μαζί μας και ο κολλητός μου, του λέμε ότι η Άννα είναι Καρκίνος με Ζυγό σαν εμένα, και απαντάει: «Αυτή θα είναι η γυναίκα του παιδιού σου»!

Άννα ήσουν προκατειλημμένη, για το πώς θα ήταν σαν πεθερά;

Α: Όχι, το θεωρώ και πολύ οπισθοδρομικό. Άλλωστε η Χριστίνα είναι πολύ νέα για να έχω την εικόνα της κακιάς πεθεράς στο μυαλό μου.

Χ: Άσχετα αν έχουμε δεθεί πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε καλές και κακές στιγμές, εδώ με τον γιο μου τσακώνομαι και τη μητέρα μου. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, αλλά σημασία έχει πως υπάρχει ισορροπία και ότι δεν θα κρατήσουμε μούτρα η μία στην άλλη. Εδώ όταν μαλώνει ο Δημήτρης με την Άννα, που σπάνια συμβαίνει, παίρνω το μέρος της.

Α: Αυτό είναι αλήθεια, και αντίστοιχα παίρνω κι εγώ το μέρος της Χριστίνας, αν έχει μία ένταση με τον Δημήτρη, οπότε εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά. (γέλια)

Για ποιον λόγο μπορεί να τσακωθείτε;

Χριστίνα Παππά: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές! Ειδικά στην αρχή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Χριστίνα Μπεζάν

Α: Επειδή μπορεί να λέμε το ίδιο πράγμα με τη Χριστίνα, αλλά με διαφορετικά λόγια.

Χ: Και επειδή, ειδικά στην αρχή, έμενα λίγο περισσότερο στο σπίτι, ήμουν υπερπροστατευτική σε ορισμένα θέματα που αφορούσαν το παιδί -έτσι είμαι και με τους φίλους μου. Τώρα με έχει γνωρίσει, αλλά ίσως τότε να με παρεξηγούσε.

Τώρα που την γνώρισες καλύτερα, τι πιστεύεις;

Α: Με τη Χριστίνα μοιάζουμε πολύ. Έχουμε και μερικές κοινές συνήθειες, που τις καταλαβαίνω πια στον εαυτό μου, και μου λέει ο Δημήτρης: «Σαν τη μάνα μου κάνεις»!

Διαβάστε όλη την συνέντευξή τους εδώ.