Eurovision 2023: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου για το διαγωνισμό - Ο κούκλος τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα

Σε ποια θέση θα το δούμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου για το διαγωνισμό - Ο κούκλος τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα

Σε δύο μήνες σχεδόν από τώρα αναμένεται να διεξαχθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision 2023 και έτσι σιγά σιγά βλέπουμε να κυκλοφορούν και επίσημα τα τραγούδια, από τις χώρες που αναμένεται να πάρουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο, όλες οι συμμετέχουσες χώρες πρέπει να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες επιλογής των καλλιτεχνών και των τραγουδιών που θα τις εκπροσωπήσουν τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική συμμετοχή έχουμε ακούσει το τραγούδι, που θα μας εκπροσωπήσει, με το Victor Vernicos και το τραγούδι «What They Say» να πλασάρεται στην 34η θέση (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ιστορία του πίσω από το τραγούδι του).

«Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω τόσο πολύ να πάω στο Λίβερπουλ. Αγαπούσα τη Eurovision από πάρα πολύ μικρός, το πρώτο τραγούδι που είπα σε Live, είναι τραγούδι που είχε παρουσιαστεί στη Eurovision… Όλα όμως άρχισαν από ένα τραγούδι που έγραψα στα 14 μου και έκανα μόνος μου και την παραγωγή. Ήξερα ότι θέλω να το βγάλω κάπου αυτό το τραγούδι μου γιατί ήταν το αγαπημένο μου από αυτά που είχα γράψει», είχε πει ο Victor Vernicos (δείτε εδώ τις υπόλοιπες δηλώσεις του).

Την Πέμπτη 2/3 βγήκε στη δημοσιότητα και το τραγούδι της Κύπρου από τον Andrew Lambrou, o oποίος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 11 Μαΐου μαζί με τη χώρα μας.

Ο λόγος για το «Break a Broken Heart», το οποίο και κυκλοφόρησε από το επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube, με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν απευθείας το ένα μετά το άλλο.

Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου για τη συμμετοχή στη Eurovision 2023

Να τονίσουμε εδώ, πως τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Jimmy Jansson και Thomas Stengaard, οι οποίοι έχουν αναμειχθεί στο παρελθόν και σε άλλες συμμετοχές χωρών στη Eurovision.