Με μια ανάρτηση της έσπειρε τον πανικό - Το σφάλμα της Μαρίας Ολυμπίας στο instagram

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (2/3) η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, που δεν ήταν και η καλύτερη κίνηση, με βάση τα όσα περνάει η χώρα μας.

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και την Μαρί Σαντάλ λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκε πληθώρα μηνυμάτων, κατα κύριο λόγο ήταν αρνητικά, διότι σύμφωνα με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν σεβάστηκε το πένθος της Ελλάδας, με την τραγωδία από τα Τέμπη - δείτε εδώ μαρτυρίες γονέων.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας και τα σχόλια που δέχτηκε

Στην εν λόγω ανάρτηση, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ πόζαρε σε ένα πολυτελές σαλόνι βγάζοντας μια selfie στον καθρέφτη. Όπως ήταν επόμενο δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να κατηγορούν την Μαρία Ολυμπία ότι «βρίσκεται στον κόσμο της».

«Καταλαβαίνεις τι γίνεται στην Ελλάδα;», έγραψε ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους στην ανάρτηση της, στο instagram.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας που την έκραξαν

Η Μαρία Ολυμπία στην συνέχει έσβησε την ανάρτηση, κάνοντας ένα post στα Instagram Stories της για να εκφράσει τη λύπη της για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είμαι καταρρακωμένη για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα. Η καρδιά μου πάει σε όλους αυτούς που εκείνους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία» έγραψε η Μαρία Ολυμπία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας για την τραγωδία στα Τέμπη

Ξεκίνησαν οι μηνύσεις από τα θύματα της τραγωδίας

Ο δικηγόρος του 42χρονου τραυματία υποστηρίζει πως θα πρέπει να υπάρξει κατηγορητήριο και για ενδεχόμενο δόλο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς ο σταθμάρχης, που πήρα προθεσμία για την απολογία του, φαίνεται πως παραδέχθηκε το λάθος του.

«Προφανώς γνώριζαν την επικινδυνότητα της κατάστασης» είπε ο δικηγόρος και επικαλέστηκε τη δήλωσε που φέρεται να άκουσε επιβάτης από τον μηχανοδηγό: «πάμε κι όπου βγει».

«Δεν είναι 350 οι επιβάτες, μπήκαν πολλοί και χωρίς εισιτήριο, γι’ αυτό δεν βγαίνει η εταιρεία. (...) Το τρένο ήταν γεμάτο, εκτός από φοιτητές είχε και πολλούς αλλοδαπούς. Ήταν κλειστός ο σταθμός στη Λάρισα και μπήκαν όλοι χωρίς εισιτήριο, προβλέπω ότι ήταν γύρω στα 400 άτομα οι επιβάτες» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο δικηγόρος αποκάλυψε τι του είπε ο πελάτης του για την στιγμή της σύγκρουσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έγινε η σύγκρουση, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι, ήταν πολύ τυχερός. Γέμισε αίματα, όχι από τα δικά του χτυπήματα, από τους γύρω του. Κάποιο παιδί έσπασε το παράθυρο γιατί η πόρτα δεν άνοιγε».