Ανατριχίλα: Η στιγμή που η Μάριον Μιχελιδάκη παρηγορούσε τον συνάδελφό της στον αέρα του OPEN - Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Το μήνυμα που τον "αποτελείωσε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανατριχίλα: Η στιγμή που η Μάριον Μιχελιδάκη παρηγορούσε τον συνάδελφό της στον αέρα του OPEN - Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Κάθε εκπομπή που βγήκε στον αέρα σήμερα, Πέμπτη 2/3, δεν έπαψε να ασχολείται με τις εξελίξεις σχετικά με την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, τα θύματα, αλλά και τους αγνοούμενους που υπάρχουν μετά από αυτή (δείτε εδώ το μοντέλο του GNTM που ακόμα ψάχνει τον άνθρωπό της). Ανάμεσα σε αυτές είναι και εκείνη με τίτλο "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον", κατά την οποία υπήρξε μία πολύ συγκινητική στιγμή στο πλατό του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο συνεργάτης της Μάριον Μιχελιδάκη, Γιώργος Χουδαλάκης, συγκινήθηκε και άρχισε να κλαίει μπροστά στην κάμερα, χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί, εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του και άρχισε να τον παρηγορεί. Τότε, όμως, διάβασε ένα μήνυμα στο κινητό του που τους "αποτελείωσε".

Η συγκινητική στιγμή που η Μάριον Μιχελιδάκη παρηγορεί τον συνάδελφό της στον αέρα του OPEN

«Δεν πρέπει να χάνεις ένα σχολείο για να πεις ότι θα φτιάξεις τα τρένα», είπε εκείνος και διάβασε το μήνυμα που μόλις είχε λάβει από την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.

«Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη! Είτε είναι χέρια, είτε πόδια»

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία» του Open και προκάλεσε σοκ με τις αποκαλύψεις του σχετικά με το τι επικρατεί στο νοσοκομείο της Λάρισας μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

«Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί, επίσης και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, είτε είναι χέρια είτε πόδια, που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ανήκουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα είτε σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν. Το έργο της πλήρους διερεύνησης δεν έχει τελειώσει, δεν έχει ολοκληρωθεί Η ταυτοποίηση θα γίνει με DNA σε όλες τις σορούς, και στα διάσπαρτα μέλη, και δεν θα δουν από κοντά οι συγγενείς τα πτώματα και τα μέλη.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει διασώστης - «Ό,τι εντοπίσεις από το παιδί μου, το θέλω για να το θάψω»

«Ήρθαν ιατροδικαστές για βοήθεια από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία. Τα πτώματα νεκροτομούνται και μετά την ταυτοποίηση παραδίνονται στους γονείς για την ταφή. Η επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ήταν 42 νεκροί, της ιατροδικαστικής 44, υπάρχει μια απόκλιση των νεκρών, έχει μπερδευτεί η κατάσταση, αυξομειώνεται ο αριθμός των αγνοουμένων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος εν ζωή. Οι πιο παλιοί συγκλονιστήκαμε τόσο που κοντέψαμε να χάσουμε την ψυχραιμία μας» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.