Ρεγγίνα Μακέδου: «Έβλεπα τη μάνα μου και τον πατέρα μου να το παίζουν τρελοί ενώ ήξερα...» - "Σπαράζουν" καρδιές με τα λόγια της για την τραγωδία στα Τέμπη

«Καιρό σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν γονιό από το να χάσει το παιδί του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου

Δυστυχώς, οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, λόγω της σύγκρουσης των τρένων αυξάνονται από ώρα σε ώρα και ο κόσμος που παρακολουθεί τις εξελίξεις δεν μπορεί παρά να εξοργίζεται με την κατάσταση (δείτε εδώ πόσοι είναι οι θανόντες). Πολλοί είναι οι διάσημοι, αλλά και οι απλοί πολίτες οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με τα θύματα και τις οικογένειες των αγνοούμενων που παλεύουν να πάρουν απαντήσεις για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ δεν λείπουν και τα θυμωμένα μηνύματα, εφόσον όλο αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί καιρό πριν.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα πρόσωπα που θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους για αυτή την τραγική κατάσταση είναι και η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα κείμενο κατά το οποίο εξηγεί πως τόσο καιρό που εκείνη ήταν άρρωστη (δείτε εδώ την εικόνα της όσο έκανε χημειοθεραπείες), νόμιζε πως ήταν πολύ άσχημο για τους γονείς της να την "χάσουν". Συνειδητοποίησε, όμως, πως υπάρχει κάτι χειρότερο από τον θάνατό.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την τραγωδία στα Τέμπη

«Καιρό σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν γονιό από το να χάσει το παιδί του.. έβλεπα τη μάνα μου και τον πατέρα μου να το παίζουν τρελοί ενώ ήξερα πόσο έτρεμαν μην με χάσουν... Και έλεγα 'υπάρχει χειρότερο;'. Και σήμερα είδα ότι υπάρχει, να μην βρεις καν παιδί να θάψεις. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Όλη μέρα σκέφτομαι μόνο αυτό! Πώς να απαλύνουμε αυτόν τον πόνο;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ρεγγίνα Μακέδου ανάρτηση Τέμπη
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου

Θρήνος στο πλατό του T-Live με την κραυγή αγωνίας του πατέρα ενός 23χρονου επιβάτη

Αρκετοί είναι οι φοιτητές που αναζητούνται ακόμη από τις Αρχές και τις οικογένειές τους μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου (δείτε εδώ την αδερφή της 22χρονης Ιφιγένειας να ξεσπά σε κλάματα, καθώς δεν μπορεί να την βρει πουθενά, ενώ κατέβηκε από το βαγόνι).

Ένας από αυτούς είναι και ο 23χρονης Ντένη, ο πατέρας του οποίου βγήκε στον αέρα του T-Live το απόγευμα της Πέμπτης 2/3 και έκανε ολόκληρο το πλατό του ALPHA να "λυγίσει" αποκαλύπτοντας σε όλους την τελευταία συνομιλία που είχε με το παιδί του πριν συμβεί το μοιραίο. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Μου είπε ότι θα καθυστερήσω και μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω, μόλις φτάσω. Είχανε καθυστέρηση κάπου στην Λάρισα και θα με έπαιρνε τηλέφωνο… Περίμενα τηλέφωνο να με πάρει γιατί έτσι μου είπε και ξαφνικά, πριν από, κόπηκε η γραμμή την ώρα που μιλούσα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τα τούνελ. Αλλά ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο. Είπα στην σύζυγο ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα το αμάξι, πήγα στο σταθμό και με το που πήγα είδα κόσμο και κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά.

Συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο να πίνει καφέ κι ακόμα δεν έχω νέα του. Δώσαμε DNA και μας είπαν ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε απάντηση… Η αναμονή μας σκοτώνει. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί…», είπε ο πατέρας και ξέσπασε σε κλάματα.