«Καλό Παράδεισο...» - Το συγκινητικό "αντίο" της Κατερίνας Δαλάκα λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη

Θρήνος στην Κατερίνα με το θάνατο 34χρονης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από το βράδυ της Τρίτης 28/2 όλη η Ελλάδα θρηνεί και μέρα με την ημέρα οι ώρες είναι πολύ πιο δύσκολες. Ο αριθμός των νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών έχει αυξηθεί ραγδαία, με τα θύματα να έχουν ξεπεράσει τα 50. Ανάμεσα τους νέα παιδιά, γονείς και φίλοι. Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί και στην Κατερίνα, τόπο καταγωγή της Κατερίνας Δαλάκα με το θάνατο 34χρονης μητέρας.

Η 34χρονη Αθηνά και ο σύζυγός της ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη, ωστόσο, με το δυστύχημα οι ζωές τους χωρίστηκαν για πάντα. Ο σύζυγος της και πατέρας του 2χρονου παιδιού της σώθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας, ωστόσο εκείνη δεν τα κατάφερε. Βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενος, όμως χθες 2/3 γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια της, αναφέροντας πως η Αθηνά δεν είναι πια κοντά τους...

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για την συγχωριανή της που πέθανε στα Τέμπη

Αμέσως μετά την είδηση πως η οικογένεια της 34χρονης Αθηνάς ταυτοποίησε τη σορό της, τα social media γέμισαν με συγκινητικές αναρτήσεις αποχαιρετώντας την. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε «Καλό παράδεισο να έχεις Αθηνά μου...».

Δείτε επίσης: Το ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου - Βρέθηκε νεκρός στα χαλάσματα των Τέμπη ο...

Τραγωδία Τέμπη Κατερίνα Δαλάκα

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της Δημήτρης Φιντιρίκος, ήταν να ταξιδέψουν με το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε μετωπικά με το εμπορικό, που αφαίρεσε τη ζωή τόσων ανθρώπων.

Το ζευγάρι είχε εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Κατερίνη για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της. Τελευταία στιγμή όμως το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: «Ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών, προσπάθησα να το βρώ, δεν το βρήκα» - Συγκλονίζει νεαρός επιβάτης

Μάλιστα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, έφερε στο φως το εισιτήριο που είχε κόψει!

Φιντιρίκος Δαλάκα Tέμπη