Δεύτερη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου - Θα πάει στον τελικό του Ευρωπαϊκού να τα σαρώσει όλα

Το βίντεο από την απόδοση του!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δεύτερη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου - Θα πάει στον τελικό του Ευρωπαϊκού να τα σαρώσει όλα

Εισητήριο για την Κωνσταντινούπολη και τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει κλείσει ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την νίκη του στο τελευταίο αγώνισμα.

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: «Αγάπες μου!» - Η ανάρτηση της μητέρας του για την νίκη του

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκους θέλησε να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής (5/3) και ώρα 9:10 κάτι που κατάφερε να αποδείξει σε όλους.

Το άλμα που τον έστειλε τον Μίλτο Τεντόγλου στον τελικό της Τουρκίας

Στην Atakoy Arena, το πρώτο άλμα του, ήταν αρκετά ικανοποιητικό για τον ίδιο, φτάνοντας το 7,91 όμως το δεύτερο με 8,03 ήταν αυτό που τους εξασφάλισε μια θέση για την Κωνσταντινούπολη.

Να υπενθυμίσουμε ότι άλμα στα 8.03 είχε και ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Μπιτάν μια επίδοση που τον έστειλε επίσης στον τελικό, καθώς θυμίζουμε πως το όριο πρόκρισης ήταν στα 7.95μ.

Οι επτά διαγωνιζόμενοι του τελικού στην Κωνσταντινούπολη, που θα αντιμετωπίσει ο Μίλτος Τεντόγλου:

Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) 8.14 μέτρα

Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα) 8.03

Γκαμπριέλ Μπιτάν (Ρουμανία) 8.03

Χάϊμε Γκουέρα (Ισπανία) 7.99

Ερβάν Κονατέ (Γαλλία) 7.93

Μπόζινταρ Σαραμπούκοφ (Βουλγαρία) 7.89

Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 7.86

Λαζάρ Ανιτς (Σερβία) 7.75

Να υπενθυμίσουμε ότι ο βασικός αντίπαλος του Έλληνα ολυμπιονίκη μας, ξεκίνησε με άκυρο.

Αυτό είναι το γούρι του Μίλτου Τεντόγλου

Τον Μίλτο Τεντόγλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινού μας και του ΣΚΑΪ, την Τρίτη 28/2 στο αεροδρόμιο και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με την καριέρα του, αλλά και τους αγώνες του, αποκαλύπτοντας δημόσια ποιο είναι το γούρι που κουβαλάει πάντα μαζί του και είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος πρόσφατα έγινε θέμα συζήτησης, καθώς ακυρώθηκε η συμμετοχή του λόγω των παπουτσιών και έγινε μεγάλος "χαμός" με το κοινό λόγω αυτού (δείτε εδώ τα σχόλια που πλημμύρισαν το twitter), αλλά ήδη με την επιτυχία του κατάφερε να αφήσει το γεγονός αυτό πίσω του.

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι ok», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια έδειξε σε όλους το βραχιολάκι που φοράει στο πόδι του και θεωρεί πως είναι το γούρι του: «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, παλιά αθλήτρια. Είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ».