Με κίτρινο μπικίνι και κοιλιακούς να φαίνονται από μακριά - Το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη 1,5 μήνα μετά το Survivor

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor all star εδώ και περίπου 1,5 μήνα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε εδώ με πόσα χρήματα) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα άφηνε τον εαυτό και το σώμα της να ξεφύγει από τα δεδομένα, που έχει συνηθίσει.

Η 35χρονη, δημοσιογραφος γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και μοιράζεται λήψεις από τις προπονήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η διαφορά στο σώμα της είναι εμφανής και το μόνο σίγουρο είναι πως η δημοσιογράφος προσπαθεί να κατακτήσει την πιο καλύγραμμη και γυμνασμένη πλευρά του εαυτού της.

Η ανάρτηση της Βαλαβάνη για το σώμα της 1,5 μήνα μετά την αποχώρηση της από το survivor all star

Όσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και παλεύει καθημερινά για να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η πρώην παίκτρια περνά ωραία με φίλους και εστιάζει στα επαγγελματικά της, αλλά και τα fashion brands που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Η Βαλαβάνη αποκάλυψε την μυστική συμφωνία όλων των παικτών με τον Ατζούν για τα κινητά

«Όσοι μπήκαν από τις δύο τελευταίες σεζόν του Survivor, μπήκαν έτοιμοι για το ριάλιτι. Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera, σκεφτόμουν το έξω, τον μπαμπά μου, με επηρέασε όλο αυτό, άργησα να προσαρμοστώ. Δεν είχα κάποιον για να έρθω κοντά, είχαν ήδη δημιουργηθεί πηγαδάκια.

Επειδή έγινε ένα ραντεβού με τον Αντζούν και την παραγωγή πριν φύγουμε, επειδή στα προηγούμενα υπήρχε όλο αυτό με κινητά ή με κλεψιά, ξεκαθαρίστηκε πως συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες πως αν πιαστεί με κινητό, έχει αποχωρήσει.

Από τη στιγμή που είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία, θα το έλεγα στην παραγωγή, είναι άτιμο και κατά των κανόνων», αποκάλυψε η Ευρυδίκη (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε).