Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Τέμπη: «Δεν έχω δει τίποτα πιο συνταρακτικό από τους γονείς που...» - "Λύγισε" στον αέρα της ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος»

Τέμπη: «Δεν έχω δει τίποτα πιο συνταρακτικό από τους γονείς που...» -
News 03.03.2023 18:29
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

"Παγωμένοι" και "μουδιασμένοι" καλησπέρισαν το κοινό σήμερα 3/3 το μεσημέρι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4, με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη -δείτε εδώ το ανατριχιαστικό σημείωμα που βρέθηκε για αγνοούμενη.

Τα λόγια Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλου στον αέρα του Στούντιο 4 για τα Τέμπη

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Και το παίρνω πάλι πίσω… δεν είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι δύσκολη στιγμή για τις οικογένειες που έχασαν έναν άνθρωπο, έναν φίλο, έναν σύντροφο, έναν συμμαθητή, έναν συμφοιτητή. Για εμάς είναι στενάχωρο και αμήχανο. Μια κατάσταση που μπορούμε να διαχειριστούμε», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Είμαστε λίγο αμήχανα… Είναι αυτή η αμηχανία που την έχεις όταν έχεις συνηθίσει σε μια διαφορετική θεματολογία εκπομπής και καλείσαι να υπηρετήσεις κάτι άλλο, το οποίο σε πονάει και προσωπικά. Είμαστε στην τρίτη ημέρα του εθνικού μας πένθους. Είναι ακόμη χειρότερη η σημερινή ημέρα.

Δίπλα στον αριθμό και τα ονόματα των νεκρών, μπαίνουν πια φωτογραφίες, ηλικίες, ιστορίες και όνειρα. Πράγματα που δεν έγιναν, πράγματα που έγιναν, εμπειρίες που έζησαν και εμπειρίες που δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες όμορφων ανθρώπων δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος», είπε με τη σειρά της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έβλεπα ρεπορτάζ από το σπίτι μου και ένιωθα τον σπαραγμό. Νομίζω δεν έχω δει τίποτα πιο συνταρακτικό από τους γονείς, οι οποίοι αποκαλύπτουν τις ιστορίες των παιδιών τους… Πρέπει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί… Ας κατέβουμε και από το συννεφάκι που είμαστε. Θα έπρεπε ως δημοσιογράφοι να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε. Ξέρουμε πολλά για πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία, πράγματα ανούσια και ξέρουμε ελάχιστα, γιατί ασχολούμαστε ελάχιστα, για πράγματα που είναι ζωτικής σημασίας» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέμπη: "Πάγωσαν" όλοι στον αέρα του OPEN με την μητέρα αγνοούμενου - «Έχει σταματήσει ο χρόνος! Περιμένω ένα...»

Τέμπη: «Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;» - Συντετριμμένος στην κάμερα ο πατέρας του αγνοούμενου Δημήτρη

Share