«Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν να...» - Η Hailey απάντησε στις φήμες χωρισμού της από τον Justin Bieber με μια φωτογραφία

Είναι μαζί ή όχι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / haileybieber
Instagram / haileybieber

Πολύ σημαντική και ιδιαίτερη ήταν η 1η Μαρτίου για τον Justin Bieber, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του και έκλεισε μάλιστα τα 29 έτη (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του). Φυσικά, η σύζυγός του, Hailey Bieber δεν θα μπορούσε να μη του ευχηθεί και δημόσια με μια ανάρτηση στο Instagram.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να υπήρχαν αρκετές φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, ωστόσο το όμορφη μοντέλο θέλει να δώσει ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της όπου τους βλέπουμε να αγκαλιάζονται και φιλιούνται όλο αγάπη.

Η ανάρτηση της Hailey Bieber για τα γενέθλια του Jusitn

"Το 29 δεν ήταν ποτέ τόσο ωραίο. Χαρούμενα Γενέθλια σε σένα, καλύτερε μου φίλε! Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν να συνοψίσουν όλα όσα είσαι. Οπότε, σε περισσότερη χαρά, περισσότερα ταξίδια, νόστιμο φαγητό, περιπέτειες, περισσότερη ειρήνη, διασκέδαση και πάνω απ’ όλα περισσότερη αγάπη", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Hailey Bieber.

Το νυφικό της στον γάμο τους

Έπειτα από 4 χρόνια γάμου η Hailey Bieber, μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το νυφικό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αφορμή; Η επέτειος γάμου, με τον καλό της και πασίγνωστο τραγουδιστή Justin Bieber. Πάμε να το δούμε και να το σχολιάσουμε.

Επέλεξε ένα μακρυμάνικο νυφικό, με όλη την πλάτη έξω και με μεγάλη ουρά. Το ιδιαίτερο στοιχείο στην εμφάνιση της όμως είναι το πάρα πολύ μακρύ πέπλο, το οποίο ξεκινάει από τα μαλλιά της και καταλήγει πολλά μέτρα μακριά. Στο τελείωμα του γράφει με λευκά γράμματα "Till death do us part", που σημαίνει "Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος".

Hailey Bieber

Δες εδώ πως να κάνεις αυτόν τον πριγκιπικό κότσο στα μαλλιά, βήμα-βήμα

Hailey Bieber