Βουρκωμένη η Αγγελική Νικολούλη: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί, σήμερα ουρλιάζουν...» - Ανατριχίλα με το μήνυμα οργισμένης μητέρας για τα Τέμπη

"Πάγωσαν" όλοι στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βουρκωμένη η Αγγελική Νικολούλη: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί, σήμερα ουρλιάζουν...» - Ανατριχίλα με το μήνυμα οργισμένης μητέρας για τα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει μεγάλη οργή σε όλους τους πολίτες, καθώς την ώρα που οι περισσότεροι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για την μοιραία σύγκρουση στον σταθμάρχη (δείτε εδώ τα "λάθη" για τα οποία τον κατηγορούν), ο κόσμος θεωρεί πως υπήρχαν προβλήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί τόσο καιρό και αν αυτά είχαν ληφθεί υπόψιν, τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Το δράμα αυτό συζητήθηκε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, το βράδυ της Παρασκευής 3/3, και η παρουσιάστρια θέλησε να διαβάσει στον αέρα ένα μήνυμα μίας μάνας που εκφράζει κάθε γονιό που μπορεί να έχασε το παιδί του στο δυστύχημα, με αποτέλεσμα όλοι να ανατριχιάσουν και να μην ξέρουν τι να πουν.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα οργισμένης μάνας για τα Τέμπη που "τάραξε" την Αγγελική Νικολούλη

«Κάποιοι από τους συγγενείς που είδαμε στο βίντεο πήραν την απάντηση από την ταυτοποίηση. Βέβαια φίλοι μου, την πρώτη ημέρα σόκαρε η ανάρτηση μιας μάνας που θα μου επιτρέψετε να τη διαβάσω όπως ακριβώς την είπε: "Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες"», διάβασε στον "αέρα" της εκπομπής της η ίδια και λύγισε, ενώ της πήρε λίγα δευτερόλεπτα να συνέλθει και να επιστρέψει στην κανονική ροή.

Κραυγή αγωνίας από πατέρα παιδιού που ακόμα αγνοείται

Μέσα σε όλα αυτά, συγκλονίζει άλλη μία ιστορία ενός πατέρα ο οποίος αναζητά το παιδί του ακόμα και περιμένει πλέον ένα τηλεφώνημα που να του επιβεβαιώνει πως βρέθηκε η σωρός του, αφού οι ελπίδες του έχουν χαθεί μετά από τόσες ώρες.

«Το παιδί είχε πάει 3ημερο ταξίδι στην Αθήνα και γύρισαν από Αθήνα Θεσσαλονίκη . Μας πήραν τηλέφωνο από τη Λάρισα ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Μετά από μία ώρα ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η φίλη του, η οποία έντρομη μας είπε ότι κάτι έχει συμβεί. Μας είπε ότι την έβγαλαν έξω, και ότι ο Γιώργος δεν είναι εδώ και δεν απαντάει στο κινητό του. Εμείς είχαμε τελειώσει τις δουλείες μας, ήμασταν ήρεμοι και ξαφνικά άλλαξε η ζωή μας. Ήρθαμε στην Λάρισα και ακολούθησαν αυτά που ξέρετε», είπε αρχικά.

«Ήταν ένα ωραίο παιδί…. Ήταν φοιτητής στο ΑΠΘ, στο τμήμα φυσικής, είχε πολλά όνειρα. Δεν πήγαινε συχνά ταξίδια με τρένο. Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του όπως και άλλα παιδιά αυτής της τραγωδίας. Τόσα παιδιά «πήγαν» τζάμπα», συμπλήρωσε.

Για την απόδοση ευθυνών δήλωσε πως, «δεν είμαι ειδικός για να πω ποιος φταίει. Υπάρχουν επιτροπές και εμπειρογνώμονες. Ό,τι και να γίνει τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω. Φοβάμαι ότι στην Ελλάδα γίνονται συχνά τέτοιες τραγωδίας και φταίνε όλοι», κατέληξε ο κ. Παπάζογλου.