Βαρύ το κλίμα στο ΣΚΑΪ: «Μας έχει πονέσει πάρα πολύ...» - Ντυμένη στα μαύρα η Μαρία Μπακοδήμου

Επηρεασμένη από την τραγωδία στα Τέμπη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο ΣΚΑΪ: «Μας έχει πονέσει πάρα πολύ...» - Ντυμένη στα μαύρα η Μαρία Μπακοδήμου

Πολλές από τις εκπομπές που προβάλλονταν καθημερινά στην τηλεόραση σταμάτησαν την προβολή τους αυτές τις τρεις μέρες που πέρασαν λόγω του πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων, ωστόσο το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως κατά κύριο λόγο η ροή θα μείνει ίδια (δείτε εδώ τι θα γίνει με Σασμό & Αυτή η νύχτα μένει).

Επομένως, η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε κανονικά στο ΣΚΑΪ με το "Γειά σου", αλλά το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και η ίδια κατά την έναρξη της εκπομπής θέλησε να πει δύο λόγια, δείχνοντας πόσο πονάει και εκείνη μαζί με τις οικογένειες των νεκρών.

Βαρύ το κλίμα στο "Γειά σου" μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Γεια σας, καλό σας μεσημέρι. Ναι είναι αυτό το “Γεια σου” προσαρμοσμένο σε αυτό το πένθος που ζούμε όλοι και σε αυτή την τραγωδία που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στη χώρα γι' αυτό και εμείς αλλάξαμε το πρόγραμμά μας, αλλάξαμε τη θεματολογία μας γιατί είναι αδύνατο να ασχοληθούμε με κάτι άλλο πέρα από αυτό που μας έχει πονέσει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη στο πάνελ, ο οποίος θα την βοηθά σε όλο το υπόλοιπο με τον χειρισμό του θέματος.