Αναστάτωση στον ALPHA - Τι συμβαίνει με Σασμό & Αυτή η νύχτα μένει

Η απόφαση του καναλιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αναστάτωση στον ALPHA - Τι συμβαίνει με Σασμό & Αυτή η νύχτα μένει

Όσο οι μέρες περνούν τόσο μεγαλώνει και ο πόνος για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, καθώς οι νεκροί είναι δεκάδες και ήδη έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται οι πρώτες κηδείες (δείτε εδώ τι συνέβη στην εξόδιο ακολουθία της 23χρονης Ιφιγένειας).

Εφόσον, λοιπόν, ο θρήνος είναι αβάσταχτος, ως ένδειξη συμπαράστασης, κάποια από τα κανάλια αποφάσισαν να μη συνεχίζουν την κανονική ροή του προγράμματος, τουλάχιστον για αυτό το Σαββατοκύριακο και γι' αυτό τον λόγο και ο σταθμός του ALPHA, έκανε σημαντικές αλλαγές που ίσως δεν αρέσουν στους τηλεθεατές.

Η απόφαση του ALPHA για Αυτή η νύχτα μένει και Σασμό

Σήμερα, δηλαδή, Σάββατο 4/3, δεν θα προβληθεί ούτε το νέο επεισόδιο του Σασμού, αλλά ούτε και αυτό του σίριαλ "Αυτή η νύχτα μένει". Οι πιστοί φαν θα πρέπει να περιμένουν, αν και παρακάτω τουλάχιστον για την πρώτη σειρά έχουμε εμείς όλες τις εξελίξεις!

Θα προβληθεί κανονικά το "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα", ενώ μετά θα ακολουθήσει η ταινία "Ο θησαυρός του μακαρίτη".

Σκληρό φονικό! Ο θάνατος που θα απογοητεύσει όλους του τηλεθεατές

Λίγο πριν τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, άπαντες ασχολούνται με την έκβαση που θα έχει η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, κανείς όμως στην σειρά Σασμός, δεν περιμένει αυτό που θα έρθει...

Ο Μανόλης σίγουρος πως κινδυνεύει, ζητά τη βοήθεια της Στέλλα, τη στιγμή που εκείνη μιλά στους γονείς της για το ποιος είναι πραγματικά ο Ευθύμης Φαρμάκης.

Δευτέρα 6/10 - Επεισόδιο 92

Ο Παύλος πιάνει την Αργυρώ και της θυμίζει τη συμφωνία, με τον Αστέρη να μείνει μακριά της. «Δεν θέλω να έρχεσαι σε επαφή μαζί του. Η έγνοια σου τώρα πρέπει να είναι στραμμένη στον Σταύρο. Ο Αστέρης και η μάνα του θέλουν να μας κάνουν κακό και δεν θα τους αφήσω. Και προς θεού δεν πρέπει να μάθει πως το κοπελάκι σου είναι και δικό του. Αρκετό κακό μας έχει βρει. Απομακρύνσου τώρα που είναι καιρός», της τονίζει αλλά η Αργυρώ του απαντά πως δεν είναι σίγουρη αν θέλει να ακολουθήσει τη συμβουλή του. «Άλλο εσύ και η Καλλιόπη και άλλο η σχέση που έχω εγώ με τον Αστέρη, θείε. Δεν θέλω να μας μπερδεύεις και δεν θέλω να πληρώσουμε τα δικά σας λάθη του παρελθόντος».

Ο Παύλος καταλαβαίνει πως τα έχει βρει δύσκολα με την ανιψιά του και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Στο πλευρό του πάντως για πρώτη φορά είναι η Μαρίνα, που βλέπει πλέον ξεκάθαρα πως η σχέση της κόρης της με τον γιο της Καλλιόπης δεν μπορεί να έχει θετική έκβαση. Παρόμοια πάντως είναι και η συμπεριφορά της καπετάνισσας. Προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να κρατήσει τον αδελφό του μακριά από τους Βρουλάκηδες και ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τον στηρίξει και να τον προστατεύσει. «Όχι, μάνα. Μέχρι εδώ ήταν. Ο Αστέρης είναι μεγάλος άντρας πλέον και ξέρει τι κάνει. Αν αυτή είναι η γυναίκα που αγαπά, θα είμαι στο πλευρό του. Άλλωστε η Αργυρώ δεν έκανε ποτέ κάτι κακό σε εμάς. Είναι ερωτευμένοι, δεν τους βλέπεις; Για πόσο νομίζεις ότι θα ορίζεις τη ζωή του; Αφησέ τους να ζήσουν μαζί και ευτυχισμένοι, πριν σηκωθούν και φύγουν από το χωριό και κάνουμε να τους δούμε χρόνια».

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος του Αστέρη και της Αργυρώς!

Παρόλο που εκείνη δεν συμφωνεί με τα λόγια του μεγάλου της γιου, ξέρει ότι έχει δίκιο. Η Έλενα κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Λευτέρη, ενώ ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία που πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Η σχέση της Νάντιας με την Τζένη αλλάζει, ενώ ο Μανόλης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας. «Τι θες εσύ εδώ;», θα του πει σαν τον δει στην πόρτα του γραφείου της και αμέσως θα συνεχίσει: «Αν και είμαι σίγουρη πως το πρόβλημα σου έχει ονοματεπώνυμο: Ευθύμης Φαρμάκης. Έτσι δεν είναι, Μανόλη;». Εκείνος γνέφει και η συζήτηση μεταξύ τους ξεκινά.

Δεν θα διστάσει να της εξηγήσει πως έχει αρχίσει να φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα, πως έχει μετανιώσει που δανείστηκε από εκείνον χρήματα για να σώσει τον πατέρα του, πως βλέπει περίεργες κινήσεις μέσα και έξω από το οινοποιείο του, ενώ τελικά τη ρωτά αν υπάρχει τρόπος ανώδυνος για να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του. Ολα μέσα στο μυαλό του είναι μπερδεμένα και η Στέλλα δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει για να τον βοηθήσει.

Δείτε επίσης: Τρέμε ALPHA με τον Σασμό: Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega!

Σασμός Αντώνης δολοφονία

Τρίτη 7/10 - Επεισόδιο 93

Η Μαρίνα κι ο Αντώνης ετοιμάζονται για τον γάμο τους γλεντώντας με φίλους και η Μαρίνα νιώθει πως όντως ήρθε η ώρα να κάνει μια καινούρια αρχή. Αφήνει τις τύψεις και τους ενδοιασμούς που είχε καιρό τώρα στην άκρη και αφήνεται στις όμορφες σκέψει.ς που μοιράζονται μαζί τους οι δικοί τους άνθρωποι. Λίγο αργότερα, η Καλλιόπη απογοητευμένη, παρατηρεί τον Αστέρη να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την Αργυρώ αλλά δεν του λέει πράγμα.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ανησυχεί για την προειδοποίηση του Παύλου, ενώ η Ελενα παίζει ύπουλο παιχνίδι στον Λευτέρη. Η Αιμιλία παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του Παύλου, δημιουργώντας έντονες υποψίες στη Στέλλα. Ο Τόλης δεν αντέχει άλλο κλεισμένος στο σπίτι, ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα με τη Νάντια. «Ξέρω πως δεν πρέπει να κάνω τέτοιες σκέψεις, αλλά τα συναισθήματά μου είναι πέρα από τις δυνάμεις μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Βοήθησέ με να λυτρωθώ από τις σκέψεις μου», της λέει και η Νάντια παίρνει την απόφαση να ξεκαθαρίσει τη σχέση τους στο εξής.

Τετάρτη 8/10 - Επεισόδιο 94

Ολο το χωριό ετοιμάζεται για τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη και παντού επικρατεί κλίμα χαράς. Αστέρης και Αργυρώ, που βλέπουν εκείνους να κάνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή, προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Δηλαδή παρά τις συστάσεις των γύρω τους να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλον.

Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό, ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Η Τζένη με τον Νικηφόρο τα βάζουν κάτω να δούνε πού βρίσκονται.

Δείτε επίσης: Τα πάνω κάτω στη σειρά του ALPHA - Οι δύο νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στον Σασμό

Ο Μανόλης, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Ελενα. «Αυτή η κοπέλα έχει βαλθεί να μπει ανάμεσά σας. Να μου το θυμηθείς. Είναι συνέχεια στο μαγαζί και περιτριγυρίζει τον Λευτέρη που δείχνει να ενοχλείται από την παρουσία της. Εκείνη πάντως έχει μια περίεργη οικειότητα μαζί του. Σαν να γνωρίζονται από καιρό. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια κουβέντα μαζί του», της επισημαίνει, αλλά η Θοδώρα δεν αντιδρά στα λόγια του. Οσο οι δυο τους κουβεντιάζουν, ο Λευτέρης πέφτει για τα καλά στα δίχτυα της Ελενας που παραπλανεί τον Οδυσσέα, τον φίλο της, για να βρεθεί με τον πρώην της.

Πέμπτη 9/10 - Επεισόδιο 95

Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για τον μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η χαρά τής τελευταίας είναι τεράστια που έχει και πάλι παρέα μαζί της. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει τον λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά, ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη.

Δείτε επίσης: «Υπομονή και θα δείτε...» - Ανατρεπτική αποκάλυψη για τη σχέση του Μαθιού & Βασιλικής στα επόμενα επεισόδια

Σασμός νέα επεισόδια εβδομάδας

Παρασκευή 10/10 - Επεισόδιο 96

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που οι νεόνυμφοι βγαίνουν από την εκκλησία ευτυχισμένοι και με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη τους, ο Ευθύμης στοχεύει από μακριά τη Μαρίνα ως αντίποινα για τη σφαίρα που είχε ρίξει ο Αντώνης στη γυναίκα του, Ρέα. Ο αστυνόμος όμως βλέπει από μακριά κάτι να γυαλίζει, συνειδητοποιεί πως η γυναίκα του βρίσκεται σε κίνδυνο και αμέσως πέφτει πάνω της για να τη σώσει. Η σφαίρα του Ευθύμη βρίσκει τον ίδιο στο κεφάλι και από εκείνο το λεπτό, ο χρόνος σταματάει για όλους.

Η Ελενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα, ενώ ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος που βλέπει τον αδελφό του να επανέρχεται. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνησή του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη.

Αμέσως μετά το χτύπημα που αλλάζει τις ζωές όλων και ενώ το ασθενοφόρο μεταφέρει εσπευσμένα τον Αντώνη στο νοσοκομείο της Κρήτης, όλοι αρχίσουν να σκέπτονται ποιος μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε να γκρεμίσει τη ζωή του αστυνόμου και της γυναίκας που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του (δείτε καρέ καρέ τη δολοφονία με διαλόγους).

Ο Μύρωνας και η Ντίνα δεν ξέρουν τι να σκεφτούν και ξεκινούν αμέσως έρευνες ύστερα από τις υποδείξεις των ανωτέρων τους, ενώ ο Παύλος Βρουλάκης, εν θερμώ, υποδεικνύει ως μόνο υπεύθυνο για την επιχείρηση της δολοφονίας τον Μαθιό. Μόνο που ο Μαθιός δεν ήταν στον γάμο... Οταν ρωτούν τον Παύλο γιατί οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον γιο της Καλλιόπης, εκείνος απαντά πως οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και ένας από αυτούς αφορά στη μη συνεργασία του Παύλου να αφήσουν Αργυρώ και Αστέρη να συνεχίσουν τη ζωή τους, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Στη συνέχεια, ενώ ο Αντώνης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο ο Ευθύμης φλερτάρει την Μαρίνα - Η απροσδόκητη αντίδρασή της