Σασμός: «Υπομονή και θα δείτε...» - Ανατρεπτική αποκάλυψη για τη σχέση του Μαθιού & Βασιλικής στα επόμενα επεισόδια

Τα πάνω κάτω με το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Υπομονή και θα δείτε...» - Ανατρεπτική αποκάλυψη για τη σχέση του Μαθιού & Βασιλικής στα επόμενα επεισόδια

Συνάντηση εκτός γυρισμάτων είδαμε να έχουν ηθοποιοί του Σασμού με σκοπό να παρακολουθήσουν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στη θεατρική παράσταση, που συμμετέχει “Contractions”, με την ίδια και το Δημήτρη Λάλο να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Όσα είπε το τηλεοπτικό ζευγάρι της πολύ πετυχημένης σειράς προβλήθηκαν την Παρασκευή 24/2 με τον Λάλο από τη μεριά του να αναφέρεται στο τι θα συμβεί στην 3η σεζόν του σίριαλ, αλλά και στο αν θα δούμε τους ''Βασιλική και Μαθιό''.

Από τη μεριά της και η Λαμπροπούλου δεν απέφυγε τις κάμερες και μίλησε τόσο για τη θεατρική παράσταση, που παίζει, όσο και για όλα αυτά, που βλέπουμε να συμβαίνουν τελευταία στο χώρο των ηθοποιών (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ματωμένο γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας στο Σασμό).

Οι νέες δηλώσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου για το Σασμό

«Η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και όπου πάω ο κόσμος μου μιλάει. Έχουμε μπει στα σπίτια των ανθρώπων και μας αγαπάνε, οπότε υπομονή και θα δείτε. Είναι μια δυνατή σχέση όπως και άλλες σχέσεις και αυτό είναι που το κάνει ιδιαίτερο.

Τη νιώθουμε την αγάπη του κόσμου καθημερινά και προσπαθούμε να ανταποδώσουμε. Ο πήχης μπαίνει ψηλά από τον κόσμο και από εμάς τους συντελεστές», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

«Υπάρχουν πιο βαριά πράγματα που η Βασιλική δεν γνωρίζει και εκεί θα δείξει αν είναι δυνατή η αγάπη αυτή. Αυτή είναι μια πραγματική δοκιμασία. Είχα κάποιες εμπειρίες πιο δύσκολες, παίρνεις τα μαθήματά σου και αποχωρείς. Είμαστε πάνω στο κύμα, η κατάσταση είναι φλέγουσα. Όλοι οι καθηγητές του Εθνικού παραιτήθηκαν! Εξαγγέλθηκαν πράγματα που αφορούσαν το οικονομικό ενώ το θέμα που τέθηκε ήταν πάνω στην εκπαίδευση», είπε στη συνέχεια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.