Σασμός: Ενώ ο Αντώνης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο ο Ευθύμης φλερτάρει την Μαρίνα - Η απροσδόκητη αντίδρασή της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο τους ενώ φοράει ακόμα το νυφικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ενώ ο Αντώνης ψυχορραγεί στο νοσοκομείο ο Ευθύμης φλερτάρει την Μαρίνα - Η απροσδόκητη αντίδρασή της

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη στον Σασμό από ημέρα χαράς θα μετατραπεί σε μέρα θρήνου αφού ο αστυνομικός θα δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι έξω από την εκκλησία (δείτε εδώ πρώτοι αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό).

Η ζωή του θα κρέμεται από μία κλωστή όταν τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί θα έρθει και το πιο τραγικό χτύπημα: Η ανακοπή (δείτε εδώ τι ακριβώς θα συμβεί). Η Μαρίνα παρατηρητής σε όλο αυτό, βρίσκεται σε απόγνωση.

Το δώρο του Ευθύμη στη Μαρίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του TiViSirial, ωστόσο, θα δεχθεί νέο φλερτ από τον ίδιο τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον σύζυγό της: Τον Ευθύμη!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν θα λάβει μόνο μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και ένα μεγάλο καλάθι με κρασιά. Ο αποστολέας του όμως θα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει την κατάσταση και θα φέρει τη Μαρίνα στα όριά της και αυτός είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. Σίγουρη πως εκείνος κρύβεται πίσω από την κατάσταση του άντρα της, δεν θα θελήσει απλά να πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων το δώρο του αλλά και να του μιλήσει για να του πει ότι η προσπάθειά του να βγάλει έναν από τους δύο από τη μέση, δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά.

Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλλη... εκτός σειράς;

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως οι δύο ηθοποιοί έχουν ανακοινώσει στην παραγωγή την πρόθεσή τους να μη συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο της σειράς, γι’ αυτό και οι σεναριογράφοι του «Σασμού» έχουν αποφασίσει η απομάκρυνσή τους να γίνει λόγω εξέλιξης των ρόλων τους, όπως περιγράψαμε και παραπάνω. Ομως, αν συμβεί τελικά αυτό, αν δηλαδή φύγει ένα από τα βασικά ζευγάρια της σειράς, από το οποίο και αναζωπυρώθηκε η βεντέτα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, ο «σασμός» πως θα προκύψει; Η μήπως αυτός θα γίνει μεταξύ της Καλλιόπης και του Παύλου;