Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν είναι διαχειρίσιμο όλο...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού στον αέρα του Alpha

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν είναι διαχειρίσιμο όλο...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού στον αέρα του Alpha

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε τους διαδικτυακούς του φίλους να συγκινηθούν πάρα πολύ με μια ανάρτηση του (δείτε την εδώ) μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, για όλους και για όλα.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε λόγο για τους ανθρώπους που στάθηκε τυχερός να γνωρίσει στην πορεία της υποκριτικής του καριέρας, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι δηλώσεις του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για την υποκριτική και τα Τέμπη

«Σκέφτομαι πραγματικά πόσο οδυνηρό είναι. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα σε αυτό που συμβαίνει, δεν είναι διαχειρίσιμο ούτε στη σκέψη. Κάνουμε όλοι έναν απολογισμό στο τι συμβαίνει. Κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη να ζω με ανθρώπους που θαυμάζω, που είναι κίνητρο να εξελίσσω τον εαυτό μου.

Την έχω πραγματικά την ανάγκη και αναρωτιέμαι πόσες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ειδήσεις που κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια που δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα. Βλέπεις τελικά ότι τα πράγματα έρχονται με έναν τέτοιο τρόπο που σε φτάνουν σε ένα αδιέξοδο που δεν ξέρεις από πού να πιαστείς», είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η πολιτική σκηνή. Θα ήθελα να έχει κάποιος και την ευθύνη μας παραπάνω. Το πρώτο πράγμα είναι ο πόνος, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπάω, με διαλύει. Αυτό το ότι κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω, είναι μη διαχειρίσιμο.

Να ευχηθώ τα ειλικρινή μου συλληπητήρια, εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν. Από την απόσταση που έχω, μόνο να συμπονέσω μπορώ. Να μας δώσει το κίνητρο την επόμενη μέρα να είμαστε καλύτεροι».