Θρήνος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη - Η σπαρακτική ανάρτηση στο instagram

Τι συνέβη στον ηθοποιό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Instagram - Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Μια από τις σημαντικές απώλειες, που έπεσε πριν από χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και σκόρπισε μεγάλη θλίψη δεν είναι άλλη από εκείνη του Σάκη Μπουλά με τον ηθοποιό να χάνει τη μάχη, που έδωσε με μεγάλη αξιοπρέπεια με τον καρκίνο (δείτε εδώ τον άγνωστο εθισμό που είχε).

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 21/2 ολοκληρώθηκαν 9 χρόνια από την τραγική εκείνη ημέρα με τα social media να γεμίζουν ξανά με μηνύματα αγάπης και λατρείας στο πρόσωπό του.

Πολύ συγκινητικό ήταν μάλιστα και το post, που έκανε την ίδια ημέρα στο instagram ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τον ηθοποιό να δείχνει την αγάπη αλλά και το σεβασμό, που είχε για το πρόσωπο του συναδέλφου του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για το θάνατο του Σάκη Μπουλά

«Κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει … εννιά χρόνια φίλε…», έγραψε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδη.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ούστα για τη σχέση της με το Μπουλά

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε το Σάββατο 24/9 η Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά με τον οποίο υπήρξε αρκετά χρόνια σε σχέση και για τον οποίο μιλάει συχνά πλέον.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε εκπομπή που την απέκλεισε γιατί δεν ήθελε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση. Δηλαδή σαν, «παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι» αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή.

Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το περίμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξ αρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα.