«Ένα από αυτά είναι ότι...» - Η Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει τι δεν ξεχνάει από τον Σάκη Μπουλά

«Με ενοχλούσε παλιότερα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένα από αυτά είναι ότι...» - Η Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει τι δεν ξεχνάει από τον Σάκη Μπουλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε για τις δύσκολες συμπεριφορές που επικρατούν στο θέατρο μίλησε και για το όνομα του πρώην συντρόφου της Σάκη Μπουλά.

Η ηθοποιός έχει συνηθίσει από τη μία να ερωτάται για το πρόσωπο αυτό μιας και υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της και αφετέρου ήταν από μόνος του σαν προσωπικότητα έντονος σε ό,τι και αν έκανε. Δεν ξεχνάει τη σχέση τους, ούτε θέλει να διαγράψει κάτι απλώς εκείνο που τόνισε είναι πως έχει προχωρήσει στη ζωή της και είναι λίγο άκομψο να τη ρωτάνε για το παρελθόν της.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ούστα για τον Σάκη Μπουλά

Σε ενοχλεί που σε ρωτούν συνέχεια για τον Σάκη Μπουλά;

Πρόσφατα κι εγώ βρήκα αν με ενοχλούσε και τι ήταν αυτό που με ενοχλούσε. Ναι με ενοχλούσε σε έναν μεγάλο βαθμό. Πια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, έχω παντρευτεί, έχω δημιουργήσει οικογένεια. Δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να ανασύρουμε πράγματα από το παρελθόν.

Με ενοχλούσε παλιότερα, γιατί κι εγώ μπορεί να μην είχα στη ζωή μου σημαντικές κατακτήσεις κι έτσι αισθανόμουν λίγο μειονεκτικά. Τώρα πια νιώθω πιο άνετα να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι τακτοποιημένο μέσα μου και έχω προχωρήσει στη ζωή μου.

Aλεξάνδρα Ούστα

Ποιο είναι το μεγαλύτερο «μάθημα» που έλαβες από τον Σάκη Μπουλά;

Ήταν πάρα πολλά…. Ένα από αυτά είναι ότι έμαθα να ζω τη ζω.

"Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω τον Σάκη Μπουλά! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που..."

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σάκη Μπουλά.

Η ίδια παράλληλα μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τις επαναλήψεις των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή που με ενημέρωσε ο γιατρός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα και θα είχαν αυτή την εξέλιξη, όμως, εφόσον ήμασταν καλά και οι δύο μετά από όλο αυτό, όλα ήταν εντάξει για μένα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και ελπίζω ότι μετά από όλα αυτά θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις και πράξεις. Μου έχει συμβεί και μένα να δεχθώ αντίστοιχες συμπεριφορές.

Kαταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που θα τον ενδιαφέρει να βλέπει σειρές ενώ ο πρωταγωνιστής έχει μπει στη φυλακή για τέτοιου είδους ζητήματα. Στεναχωριέμαι όμως πολύ για τους συναδέλφους οι οποίοι έπαιζαν σε αυτές τις σειρές και ίσως στερηθούν κάποια χρήματα από τα δικαιώματα που θα μπορούσαν να παίρνουν».

Αναφορικά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα είπε: «Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω. Νομίζω ότι κρατάω όλα τα καλά και θετικά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που το όνομα μου συνοδεύεται από τον τίτλο «η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά», αν και έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και έχουν συμβεί ακόμα περισσότερα από τότε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια» κατέληξε η ηθοποιός.