Ζωή Κρονάκη: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στην Μπέσυ Μάλφα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζωή Κρονάκη: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στην Μπέσυ Μάλφα

Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στην 1» βρέθηκε καλεσμένη, η Μπέσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για τον άνδρα της ζωής της (δείτε εδώ τι) μίλησε για όλους κι για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσυ Μάλφα παραδέχθηκε την καθημερινή αδυναμία που έχει στην ταχύτητα με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Ζωή Κρονάκη να προχωρά σε μια προσωπική της αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν έγκυος.

Η αποκάλυψη της Ζωής Κρονάκη για την ψυχοθεραπεία της

Η Μπέσυ Μάλφα ξεκίνησε να εξομολογείται πως «καθημερινά αισθάνομαι ότι ζω από τύχη! Εγώ που τρέχω κιόλας με το αυτοκίνητο, από τύχη. Τρέχω λίγο, εντάξει, γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος και δεν προλαβαίνω. Μας έχουν κάνει να πρέπει να κάνουμε χιλιάδες πράγματα για να ανταπεξέλθουμε και νομίζω ότι θα βρω εδώ διάφορους που θα συμφωνήσουν μαζί μου».

«Εδώ, τώρα, θα σου πω κάτι. Θα το πω, ναι. Κάποια στιγμή είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία ενώ ήμουν έγκυος στον έβδομο μήνα. Πάω σε μία συνεδρία, λέω ότι βιάζομαι και αναρωτιέται «καλά, ακόμα και στον έβδομο μήνα παίρνεις το αυτοκίνητο με αυτή την ευκολία και πας δεξιά και αριστερά.

«Φυσικά» της λέω και όχι μόνο αλλά «θέλω όλη την ώρα να είμαι σε ένα αυτοκίνητο και να τρέχω». Μου λέει, λοιπόν, «αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν στιγμές που απλά δεν αντέχεις αυτό που σου συμβαίνει ή αυτό που γίνεται και θέλεις συνέχεια να είσαι σε μία αέναη διαδρομή». Το λέω αυτό επειδή μου είπες πως… γκαζώνεις και είσαι συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο» ομολόγησε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη απευθυνόμενη στην καλεσμένη της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η είδηση θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευής (14/10) σε ηλικία μόλις 43 ετών, προκάλεσε τεράστια θλίψη. Να τονίσουμε πως ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης επί δύο χρόνια έδινε τεράστια μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου -δείτε εδώ αναλυτικά από τί έπασχε.

Μεταξύ άλλων, λίγους μήνες πριν από την απώλειά του είχε βρεθεί καλεσμένος μαζί με την συζυγό του στην εκπομπή, «Μαμά-δες» όπου τους είχε υποδεχτεί η Ζωή Κρονάκη -δείτε εδώ την συγκλονιστική συνέντευξή του. Η ίδια μετά από την δυσάρεστη είδηση "λύγισε" στην εκπομπή «Δύο με μια» για τα καλά, καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Είναι αυτό που έγραψα στο μήνυμά μου ότι ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης είναι φως για όλους μας. Χθες με το που έσκασε το θέμα και πραγματικά ανατριχιάσαμε όλοι. Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ γιατί του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες.

Με πήραν συνάδελφοι πολλά τηλέφωνα για να με ρωτήσουν πως ήταν εκείνο το διάστημα. Δεν καταλάβαμε τίποτα και δεν αισθάνθηκα τίποτα. Το μόνο που είδα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ο οποίος λάτρευε τη γυναίκα του. Της κρατούσε το χέρι σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας.

Δεν μπορώ όταν μιλώ για αυτά. Μου έκανε εντύπωση γιατί σε δεύτερη ανάγνωση ο άνθρωπος αυτός, όταν ήρθε στις Μαμά-δες, γνώριζε ήδη το πρόβλημα της υγείας του κι η Δώρα. Προσπαθούσα να καταλάβω που βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να έρθει να μιλήσει; Ήρθε να μιλήσει για το θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά του, το αθλητικό ιδεώδες και την οπαδική βία».