«Για µένα ο Ανδρέας είναι...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μαστραγγέλη για τον Μικρούτσικο μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Τον αγαπώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανδρέας Μικρούτσικος
Instagram / Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε πριν από μέρες στην εντατική, ξαφνικά, καθώς ένα μικρόβιο πρόσβαλε τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του και για τον λόγο αυτό κατέληξε να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Οι γιατροί, όμως, έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια τους και αφού τον αποσωλήνωσαν, κατάλαβαν πως όλα είναι καλά και ο ίδιος πλέον επικοινωνεί κανονικά και αναρρώνει.

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους το καλοκαίρι), η οποία ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, μίλησε στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών, και αναφέρθηκε στην περιπέτεια αυτή που πέρασε ο καλός της, ενώ προχώρησε και σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μαστραγγέλη για τον Μικρούτσικο μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Μάλιστα, το Σάββατο 4/3 δημοσιεύθηκε και η πρώτη του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου παρουσιάζεται ο ίδιος με τους γιατρούς του στο κρεβάτι όπου περνά τις τελευταίες ώρες, με το κοινό βλέποντάς τη να ενθουσιάζεται και να στέλνει θετικά μηνύματα συμπαράστασης. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά, όπως μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!».