Στην αγκαλιά του Ανδρέα Μικρούτσικου η Έλενα Μαστραγγέλη - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στους Παξούς

Η φωτογραφία από το καλοκαίρι τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανδρέας Μικρούτσικος
Instagram / Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και ότι έχει να πει θα το πει δημόσια χωρίς δισταγμό. Η αλήθεια είναι, όμως, πως δεν συνηθίζει να μιλάει για την οικογένειά του ή για την προσωπική του ζωή, καθώς, από τη μία πλευρά, στεναχωριέται και ειδικότερα όταν αναφέρεται στον αδερφό του Θάνο (δείτε εδώ τη στιγμή που "λύγισε" στον αέρα μιλώντας για εκείνον), ενώ από την άλλη, προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Είναι γνωστό, ωστόσο, πως εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με την Έλενα Μαστραγγέλη και καμιά φορά δημοσιεύει μερικές από τις στιγμές τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερώνοντας σε όλους πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της.

Η τρυφερή ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την σύντροφό του

Την Πέμπτη 8/12, μάλιστα, ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στους Παξούς, με τους δυο τους να βρίσκονται αγκαλιά και να χαμογελούν στην κάμερα. Φυσικά, τα σχόλια "πήραν φωτιά" και ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν είναι και ο συνεργάτης του στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος τους χαρακτήρισε "μοντέλα".

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος
Instagram / Ανδρέας Μικρούτσικος

Που τους "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr

Μια σπάνια δημόσια έξοδο πραγματοποίησε στις 6/7/2020 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός τους.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Μαστραγγέλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, με την βοήθεια της Σοφίας Βόσσου του είχαν κάνει και μια πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια του. Δείτε εδώ στιγμιότυπα.

Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη στο Big Brother μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας Μικρούτσος βρέθηκε σε μαγαζί του Περιστερίου να διασκεδάζει.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" κατά την έξοδο τους από το μαγαζί με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κρυφτεί από τις κάμερες.

Σπάνια εμφάνιση Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος