Survivor All Star: «ΕΣΠΑΣΕΣ ΡΕΚΟΡ ΜΑΜΑΚΙΑΣ» - Ο Τριαντάφυλλος "αδειάζει" δημόσια την Ελευθερίου μετά το "σκάνδαλο" με τον Σχίζα

«Πρώτη φορά βλέπω κάποια που την έχει απατήσει ο φίλος της να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «ΕΣΠΑΣΕΣ ΡΕΚΟΡ ΜΑΜΑΚΙΑΣ» - Ο Τριαντάφυλλος

Τις τελευταίες ώρες, μετά την προβολή του χθεσινού (4/3) επεισοδίου του Survivor All Star δηλαδή, επικρατεί ένας πανικός, καθώς φαίνεται πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι έτοιμη να βάλει φωτιά στο παιχνίδι και κυρίως στην ψυχή του Στάθη Σχίζα, αφού του αποκαλύπτει μία μεγάλη "βόμβα" για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ το trailer), η οποία φαίνεται πως θα οδηγήσει και στην οικειοθελή αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη από το ριάλιτι.

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε το βίντεο με όσα θα ακολουθήσουν σήμερα (5/3), ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρακολουθεί τα γεγονότα στο παιχνίδι κάθε φορά και δεν διστάζει να σχολιάσει τις εξελίξεις, άφησε κάτω από αυτό ένα σχόλιο ξανά, ξεμπροστιάζοντας την τραγουδίστρια, για το ότι για 10 χιλιάδες ευρώ και ενώ ο Μάριος Πρίαμος την έχει απατήσει και την έχει "ξεφτιλίσει" μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, εκείνη αποφασίσει να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις, καταντώντας να καταστρέφεται.

Ο Τριαντάφυλλος "ξεφτιλίζει" την Ελευθερία Ελευθερίου για την κίνησή της στον Σχίζα

Τριαντάφυλλος Survivor All Star

Η αντίδραση της Παναγιώταρου μετά την "βόμβα" της Ελευθερίου

Όλο το γεγονός έγινε γνωστό πολύ ξαφνικά, όταν ο Στάθης μίλησε μπροστά στην κάμερα και δήλωσε πως η Ελευθερία του είπε κάτι που του έριξε την ψυχολογία και τον διέλυσε.

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος - δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε μπροστά στην κάμερα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που παρακολουθούσε το επεισόδιο, απογοητεύτηκε πολύ από την φίλη της, Ελευθερία Ελευθερίου και θέλησε να της απαντήσει μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη "φίλη" μου... Στο σπίτι μας... Με τους φίλους μας... Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο... Τα συμπεράσματα δικά σας...», έγραψε δημοσιεύοντας βίντεο της.

Σήμερα 5/3 όπως είδαμε από το trailer, το περιστατικό ανάμεσα τους θα φουντώσει ακόμη περισσότερο από τις αποκαλύψεις της, με τον Στάθη να ξεσπά.

Παναγιώταρου Ελευθερίου